понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-11 12:30:002020-12-11 14:00:00Велесдел од Стеван Бобевски, дел од Киро Ќучук, Александар Несторов, дел од Тодор Јанев, дел од Игманска
  2020-12-11 08:30:002020-12-11 11:00:00ВелесКостурска 2, 8-ма Велешка бригада, дел од Тодор Јанев, Мирка Гинева, Костурска, Пајак Планина
  2020-12-11 08:00:002020-12-11 14:00:00Кумановоул.Павле Станоев и дел. од ул.Бајрам Шабани ( после Бучен Козјак )
  2020-12-11 09:00:002020-12-11 12:00:00Прилепс.Алданци, с.Норово, Фирма Ламинати, АМСМ Алданци
  2020-12-11 10:00:002020-12-11 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Иван Козаров, дел од ул.Доситеј Обрадовиќ, дел од ул.Боте Боцевски, ул.368, ул.553, дел од ул.Виктор Иго, дел од ул.Марко Цепенков, дел од ул.Емил Зола, дел од ул.Киро Крстевски
  2020-12-11 09:00:002020-12-11 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Коле Неделковски бр.9, 11,12, 13, 14, 14а, 16, бул.Илинден 57, 59, 61, 63, 65, 67, 68, 70, ул.8-ми Март бр.8, 8а, 10, 11, 13,18, 20, ул.Орце Николов бр.87, 89, 91, 98, 104, 106
  2020-12-11 09:00:002020-12-11 11:00:00Скопје Васил ГлавиновАРАЧИНОВО: 10, ул. 6, ул. 1, дел од ул. Методија Андонов Ченто, ИЛИНДЕН: ЈЦС Шпед
  2020-12-11 09:00:002020-12-11 13:00:00Скопје Васил Главиновс.Брњарци
  2020-12-11 10:00:002020-12-11 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Панче Пешев бр.1,3,5,7,9
  2020-12-11 09:00:002020-12-11 14:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Скупи 5 А
  2020-12-11 09:30:002020-12-11 10:00:00Тетоводел од с.Сараќино на влезот од селото
  2020-12-11 09:00:002020-12-11 14:00:00ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА: дел од с.Голема Речица кој се напојува од ТС Голема Речица 3
  2020-12-11 10:00:002020-12-11 14:00:00Штипс.Љуботен

  НАЈНОВИ ВЕСТИ