сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 11 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 11 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-11 11:052023-08-11 13:00ВелесУлици : 8-ми Септември, Гоце Делчев, Ѓоре Органџиев, Коле Неделковски
  2023-08-11 08:552023-08-11 11:00ВелесВЕЛЕС: Улици: Петре Прличко, Димитар Влахов, Орце Шутев, Петар Михов, Јане Сандански, Ангел Мишев
  2023-08-11 08:002023-08-11 12:00Гостивардел од бул.Браќа Ѓиноски-област спроти Симпо
  2023-08-11 08:502023-08-11 15:00КумановоНОВО СЕЛО, ЧЕРКЕЗИ. РОПАЛЦЕ, КУМАНОВО: населба Железничка Станица, УМИН ДОЛ, ЉУБОДРАГ
  2023-08-11 08:302023-08-11 13:00Прилепс.Борино, с.Селце Крушевско, с.Белушино
  2023-08-11 09:002023-08-11 14:30Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во близина на ул.Ибе Паликуќа бр.9
  2023-08-11 08:002023-08-11 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Долно и Горно Свиларе
  2023-08-11 08:302023-08-11 13:00Стругас.Модрич и с.Дренок
  2023-08-11 08:302023-08-11 15:00ТетовоИндустриска зона во Тетово, фабрика ЛЕАР
  2023-08-11 09:302023-08-11 11:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во населба Фуштанска
  2023-08-11 09:002023-08-11 14:30Тетоводел од викенд населбата на Попова Шапка

  НАЈНОВИ ВЕСТИ