недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 09 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 09 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-09 08:40:142022-09-09 14:00:14БитолаШумско Д.Хисар, Бинго пртрол , с.Стругово, с.Загориче, с.Утово, с.Смилево, с.Обедник, Манастир Смилево
  2022-09-09 12:00:002022-09-09 13:30:00Велесдел од ул. Тодор Јанев
  2022-09-09 08:30:002022-09-09 11:00:00Велесдел од место викано Весела Долина
  2022-09-09 08:00:002022-09-09 14:00:00Делчевос.Дулица
  2022-09-09 08:30:002022-09-09 15:00:00Кичевос.Подвис и с.Лавчани
  2022-09-09 08:30:002022-09-09 13:00:00Кочаниул. Д-р Николиќ ( делот од улицата кај објект на Црвен крст), ул. Илинденска
  2022-09-09 08:00:002022-09-09 14:30:00Кумановос.Четирце, с.Карабичане
  2022-09-09 06:30:002022-09-09 12:30:00Прилеп с.Никодин,с.Ракле,с.Топлица
  2022-09-09 08:30:002022-09-09 13:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Бул. Јане Сандански со бр. 86, бр. 88 и бр. 90
  2022-09-09 09:30:002022-09-09 15:30:45СтругаВЕЛЕШТА: бензиска Хани, Хотел Дипломат.
  Два краткотрајни прекини од 09:30 до 10:00 и до 15:00 до 15:30 часот ќе имаат сите корисници од ТС Велешта Влез кон Струга
  2022-09-09 09:00:002022-09-09 11:00:00Струмицас.Банско
  2022-09-09 09:00:002022-09-09 14:30:00Тетоводел од град Тетово објекти кои се позади Домот на културата до Градскиот пазар, дел од ул.Ј.Сандански, делод ул.Илирија,дел од ул.Б.Тоска и дел од ул.Б.Кидриќ, дел од град Тетово:Тиволи,Делфин и околината
  2022-09-09 09:00:002022-09-09 14:30:00Тетовос.Добарце, с.Чифлик, с.Ларце, ТС Љуљи Ефенди
  2022-09-09 10:00:002022-09-09 12:00:00ШтипУЛ.МИТКО НЕДЕВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ