среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 07 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 07 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-07 09:00:002022-10-07 15:00:00БитолаДел од улица Стрчин
  2022-10-07 08:10:002022-10-07 15:10:00Битолас.Облаково и с.Габалавци
  2022-10-07 08:20:282022-10-07 15:00:28Велесул. Алексо Демнивевски Бауман, Областа на поранешен комбинат до железничката станица
  2022-10-07 09:15:002022-10-07 14:00:00Гостивардел од ул.Мара Угринова и ул.Гоце Делчев ( покрај Железничката Станица)
  2022-10-07 09:00:002022-10-07 10:00:00Делчевос.Црник, с.Панчарево, с.Негрево, ПЕХЧЕВО: Филтер станица, Млин Јовевски, Пелетара Дризо, индустриска зона Пехчево
  2022-10-07 08:40:002022-10-07 13:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Даме Груев, м.в Анџиска Чешма, Плешански пат, нас.Барбаревско маало на излезот кај мостот, с.Кундино, с.Гризилевци
  2022-10-07 08:00:002022-10-07 14:00:00КочаниПРОБИШТИП: с.Зарапинци, с. Пуздерци, с.Стрисовци, с.Куково, с.Горно Барбарево, репетитори Костомар
  2022-10-07 08:00:002022-10-08 14:00:00Кумановодел од корисниците од ул.Октомвриска Револуција, зграда околу Стакло пан.Ореов лад, ул.Иво Лола Рибар, објекти околу Зелен пазар, Мик Свети Николе, Бејтеви ниви, околина на стар сточен пазар
  2022-10-07 08:00:002022-10-07 14:30:00КумановоС.ЧЕТИРЦЕ,С.КАРАБИЧАНЕ
  2022-10-07 09:30:002022-10-07 15:00:00Прилепс.Никодин,с.Плетвар,с.Топлица
  2022-10-07 09:30:002022-10-07 15:00:00Прилепс.Новоселани, с.Заполжани, с.Средорек, с.Врначе,
  с.Бело Поле
  2022-10-07 08:00:002022-10-07 14:00:00Скопје Аеродромул. Тодор Чангов ул. 22 и ул. 24
  2022-10-07 08:30:002022-10-07 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Козара, дел од ул.Васил Ѓоргов
  2022-10-07 08:30:002022-10-07 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Евтим Спространов, од бр.30 до бр.50
  2022-10-07 11:00:002022-10-07 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Борка Талевски, ул. Багдадска, дел од ул. Атинска и дел од ул. Ристо Равановски
  2022-10-07 10:00:002022-10-07 12:00:00Стругадел од ул Маршал Тито (дел околу православните гробишта) и џамијата.
  2022-10-07 12:30:002022-10-07 14:30:13Стругас.Мали Влај и Репетиторот во Мали Влај.
  2022-10-07 09:00:002022-10-07 14:00:00Тетовоземјоделско училиште Моша Пијаде и дел од објектите што се наоѓаат на ул.Илинденекса и околу земјоделско училиште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ