петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 07 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 07 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-07 09:002023-04-07 13:00БитолаЗграда Гранит и околината (Вршковски Дент, Интерворкс, Цептер)
  2023-04-07 07:002023-04-07 09:30Велесздружение на возачи АМСМ
  2023-04-07 09:002023-04-07 15:00ГостиварГОСТИВАР: ул.Никодин Симоски, ул.Никола Тесла, ул.Трајко Јованоски, ул.Гаче Гаврилоски
  2023-04-07 09:352023-04-07 15:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА: областите околу Чифлик, Дрен, Дошница, Драчевица
  2023-04-07 09:002023-04-07 14:30КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: село Горно Зркле и Лупште
  2023-04-07 09:152023-04-07 15:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: Тажеска река, резерват Јасен, село Белица,Брезница,Тажево, Беличка река, Брезничка река
  2023-04-07 08:302023-04-07 13:00Кочанис.Прибачево, фабрика за ориз во с.Прибачево, фирми кај Сепарација Брегалница Прибачево
  2023-04-07 09:002023-04-07 12:00Кочанис.Видовиште
  2023-04-07 08:002023-04-07 16:00Кратовос.Пклиште, с.Герман, с.Нерав, с.Станча
  2023-04-07 09:002023-04-07 14:00ПрилепМарксова
  2023-04-07 08:502023-04-07 10:30Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Индустриска Зона Илинден потрошувачи ЈЦС Шпед, Барт Логистик, Нептун, Ред Шпед, Лим Дизајн
  2023-04-07 08:502023-04-07 10:30Скопје Васил ГлавиновАРАЧИНОВО: долен дел од с.Арачиново
  2023-04-07 09:002023-04-07 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од корисниците во Волково на ул.70
  2023-04-07 11:002023-04-07 12:00Штипул.Сане Ѓорѓиев

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја