четврток, февруари 22, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 03 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 03 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-03 08:002023-11-03 15:00Битолаул. Бурса бб. Стопански Двор од Поранешно Битолатекст
  2023-11-03 08:002023-11-03 10:30ВелесГРАДСКО: дел од ул. 8ми Септември, ул. 11ти Октомври, дел од ул. Александар во близина на училиштето, амбулантата и општината, објектите во близина на училиштето, амбулантата и општината, дел од ул. Борис Трајковски, ул. Илинденска, ул. Панко Брашнар, ул. 9ти Ноември, ул. Питу Гули
  2023-11-03 08:352023-11-03 13:00Гостивардел од ул.Живко Брајковски ( покрај помошниот стадион), дел од ул.ЈНА ( спроти Кипер кон р.Вардар)
  2023-11-03 06:302023-11-03 10:30Гостиварф-ка Вардар Доломит, Монтенегро с.Здуње, цел град Гостивар, дел од с.Д.Бањица, нас.Циглана, нас.Фазанерија
  2023-11-03 09:002023-11-03 14:00КавадарциКОРЕШНИЦА: с. Челевец, Корешница и Долна Кошарка
  2023-11-03 10:302023-11-03 17:00КочаниВИНИЦА: м.в Мексиџијева чешма на регионален пат Виница - Берово
  2023-11-03 09:002023-11-03 11:00КочаниТериторија на Општина Зрновци - кратки прекини во напојувањето во период од 06:00h до 06:30h и од11:00 до 11:30h
  2023-11-03 08:002023-11-03 16:00Кратовос.Луке, с.Подржи Коњ
  2023-11-03 07:152023-11-03 13:00Кратовос.Дренак, с.Дурачка Река, КРИВА ПАЛАНКА: нас.Дурачка Река, дел од ул.8ми Октомври, с.Бс, с.Кошари, м.в Калин Камен, м.в Ќусино
  2023-11-03 08:002023-11-03 14:00КумановоЛИПКОВО: дел од корисниците од с.Оризаре, околу центар и околината
  2023-11-03 05:002023-11-03 07:00ОхридПолиција Охрид, Пожарна Охрид, згради и објекти околу Полицијата и Пожарната на Булевар Македонски Просветители
  2023-11-03 08:302023-11-03 13:30ОхридБаза Рашанец, Свињишта, с. Речица, Прентов Мост Пилана, Космофон Буково, с. Расино, с. Куратица, с. Сирула, с. Опеница, Космофон с.Опеница, с. Плаке, с. Завој, Мобимак Завој
  2023-11-03 10:052023-11-03 12:35ОхридЛЕСКОЕЦ: Ул.Тоде Лупески (Скребатска Маала), дел од с.Лескоец околу маг.пат Охрид-Ресен и делот од с.Лескоец на излез кон с.Косел
  2023-11-03 12:002023-11-03 13:30Прилепс.Долнени, с.Ропотово, с.Пешталево, с.Секирци, с.Црнилиште, с.Зрзе, Ман.Зрзе, Репетитори од Т Мобиле
  2023-11-03 10:002023-11-03 11:30ПрилепИндустриски дел од градот ул.Орде Чопела, Фирми Стибера, Корнив Стоун, Агро Инвест, Институт за тутун, Гробишта Песиобрца, с.Мажучиште, Ладилник Примекс, Фарма за кокошки
  2023-11-03 09:002023-11-03 10:30Прилепс.Сенокос, с.Дреновци, с.Дупјачани, с.Небрегово, с.Десово, с.Браилово, с.Слепче, Репетитори од А1 с.Слепче, Ман.Трескавец
  2023-11-03 09:002023-11-03 13:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Жифко Фирфов, околу Стокомак
  2023-11-03 08:302023-11-03 14:30Скопје АеродромМОРАНИ: дел.од Ул.3 во Морани, позади школото
  2023-11-03 09:002023-11-03 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Дрезденска и ул. Рузвелтова
  2023-11-03 09:002023-11-03 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Викендиците во село Кучково, село Грачани, Караула Чашка, дел од Волково (кaj гробиштата)
  2023-11-03 09:002023-11-03 14:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во близина на касарната
  2023-11-03 12:002023-11-03 15:00Тетовом.в.Деребој
  2023-11-03 08:302023-11-03 14:30Тетоводел од с.Селце
  2023-11-03 10:002023-11-03 13:00ШтипС.КАДРИФАКОВО, МОНДО(НИКО 2002), МЛИН ИВАНА, ЛЕБЕД(СЛОГА КАДРИФАКОВО)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ