понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 03 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 03 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-03 08:00:002021-09-03 14:00:00БитолаДел од с. Поешево.
  2021-09-03 09:20:002021-09-03 13:20:00Велессвињарска фарма од ТС Трпезица, м.в. Трпезица
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 14:00:00ВелесМаршал Тито, 11-ти Октомври, ул. Илинденска, дел од 4-ти Јули, потрошувачи од ТС Градско 1, 2 и 4
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 13:00:00Велесул. Лисец, дел од ул. Родна Ивева, ул. Стојан Буридан
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 11:30:00Гостиварнас.Стаклара
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 10:00:00Гостивардел од с.Здуње-област кон равен
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Долни Звечан, с.Волче, с.Бенче с.Брест, с.Заград, с.Г. и Д. Ботушје, с.Косово, с.Растеж, с.Требовље, с.Блинзанско, с.Здуње и Нас. Пештери
  2021-09-03 08:30:002021-09-03 14:00:00Кумановодел од корисниците во с.Романовце, Агино Село, Романовце Самет 2, Јафи Гранити, Пумпна Станица Романовце, Железничка Станица Романовце и Брзак
  2021-09-03 08:30:002021-09-03 10:30:00ПрилепФабрика 5 Летерс, СЕКЕ, с.Норово,с.Алданци, А1 репетитори с.Норово, АМСМ
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 12:00:00Прилепс.Острилци, Бензиска Макпетрол, Репетитори на Мобимак и А1
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 11:00:00Прилепс.Лажани
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 14:00:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: ул. Јадранска Магистрала меѓу Пантер Мис и дирекција Нептун
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Пелистерска згради бр.2, бр.3 и бр.5 и фирма Фонографика
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 15:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Злате Михајловски во нас.Хром
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци ул.4 и околните улички
  2021-09-03 16:30:002021-09-03 19:30:00Тетоводел од ул.29-ти Ноември кое се напојува од ТС Болница 1
  2021-09-03 09:00:002021-09-03 11:00:00Тетоводел од с.Доброште, објекти кои се наоѓаат на стариот пат кон с.Одри
  2021-09-03 08:00:002021-09-03 14:00:00Тетовос.Једоарце, ЏЕПЧИШТЕ: објект на Ренова, пат за Једоарце, с.Отуње, дел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат кај поштата, с.Сетоле
  2021-09-03 06:00:002021-09-03 06:30:00ШтипМЛИН КУЛА, КАСАРНА НА АРМ, НАС.МАКЕДОНКА, ПРЕЦИС, ВИТ, ЕМО, ЛОНГУРОВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ