сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 01 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 01 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-01 09:30:002022-04-01 13:30:00Велеспотрошувачите од с. Каласлари
  2022-04-01 11:00:002022-04-01 13:00:00КочаниВИНИЦА: с. Јакимово (делот околу црквата)
  2022-04-01 09:00:002022-04-01 12:00:00Кочаним.в Калиманова глава - зградите спроти објектот Белведере, ул. Мородвиска Епископија, ул. Охридска, ул. Скопска (делот спроти станбен комплекс Алекс)
  2022-04-01 11:30:002022-04-01 13:30:00Кратоводел од Центарот во Кратово (населба околку Поштата) и дел од населба Царина.
  2022-04-01 09:30:002022-04-01 11:30:00Кратоводел од населба.Царина.
  2022-04-01 13:00:002022-04-01 14:00:00Охриддел од ул.Илинденска, с.Велгошти (над отпадот).
  2022-04-01 11:00:002022-04-01 12:00:00Охриддел од ул.Марко Несторовски
  2022-04-01 09:00:002022-04-01 15:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: дел од ул.1 с.Сопиште
  2022-04-01 08:00:002022-04-01 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул.Горно Лисиче, дел од ул.Лисец
  2022-04-01 10:00:002022-04-01 14:30:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛ.В.ВЛАХОВИЌ, ДЕЛОТ КАЈ ЦРВЕН КРСТ, КАРАКАНСКИ БАВЧИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ