петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 01.03.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 01.03.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-03-01 09:302024-03-01 13:00ГостиварИндустриска зона с.Градец покрај автопат Гостивар-Тетово, с. Неготино
  2024-03-01 08:302024-03-01 09:40Гостивариндустриска зона кон с.Сушица, с.Сушица, с.Здуње, с.Лешница, дел од с.Равен, дел од с.Долна Бањица, с.Горна Бањица, дел од нас.Фазанерија
  2024-03-01 09:302024-03-01 14:00КочаниВИНИЦА - Пиринска, Партизанска, Георги Димитров
  2024-03-01 09:002024-03-01 15:00Прилепс.Борино,Белушино,с.Селце
  2024-03-01 09:002024-03-01 13:00Скопје Аеродромул.Крсто Баиќ, ул.Јордан Хаџи-Константинов Џинот
  2024-03-01 09:002024-03-01 12:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците во с.Горно Нерези
  2024-03-01 09:002024-03-01 15:00Стругадел од жителите на с.Лабуништа (нас.Мустофци).
  2024-03-01 09:302024-03-01 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Миладинови, од Шарена Џамија кон Флоринас
  2024-03-01 10:002024-03-01 14:00Штипделот сред село Радање, позади Домот

  НАЈНОВИ ВЕСТИ