четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 30 07 И ПОНЕДЕЛНИК 31 07 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 30 07 И ПОНЕДЕЛНИК 31 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-31 08:002023-07-31 15:00Гостивардел од нас.7ма зона.
  2023-07-31 09:002023-07-31 12:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на делови од улиците Гоце Делчев и Пролетерска
  2023-07-30 07:002023-07-30 16:00ШтипТИРЗ ШТИП,АДИЕНТ,КОНДЕВО,ТЕХНИКАЛ ТЕКСТАЈЛС

  НАЈНОВИ ВЕСТИ