петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 29 10 2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 29 10 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-10-29 04:002023-10-29 07:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: индустриска зона Чојлија, аеродром Александар Македонски и објектите околу него, населено место Идзирово, Јурумлери, Мралино, Дрма, Огњанци, Ржаничино, Чифлик, средно, долно и горно Коњаре, Катланово, Дивље, Сушица, Бадар, Тотинци, Летевци, Кожле, Градманци, Летевци, Дељадровци, Миладиновци, Теќија

    НАЈНОВИ ВЕСТИ