среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 28 11 2021

    Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 28 11 2021

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2021-11-28 09:00:002021-11-28 16:00:00ШтипТИРЗ ШТИП, БРИЛИЈАНТ, ЛУКОИЛ, ЕАМ, ЈАГЈЕМЕЗЛЕР, ИНДУСТРИСКА ЗОНА МАКЕДОНКА, ЦАРИНСКИ ТЕРМИНАЛ

    НАЈНОВИ ВЕСТИ