вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 26 11 2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 26 11 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-11-26 10:002023-11-26 12:00ШтипМАЛ ОДМОР РЕСТОРАН, ВАБО И МИЛАНО КОНФЕКЦИИ

    НАЈНОВИ ВЕСТИ