сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 25 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 25 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-25 08:00:002022-09-25 13:00:00Гевгелијаод 08:00 до 13:00 часот сите корисници од општина Гевгелија со исклучок на с.Богородица и корисниците кон граничниот премин ,влезот на с. Мрзенци , индустриските објекти после село Мрзенци (Империјал тобако , Меркјури , Мателен , Еуроинг , хотел Нар ...) и селата кон планината Кожуф. До 14 часот ќе има краток прекин кај сите корисници.
  2022-09-25 04:00:002022-09-25 14:00:00Гевгелијаод 04:00 до 08:00 часот сите корисници од општина Гевгелија со исклучок на с.Богородица и корисниците кон граничниот премин ,влезот на с. Мрзенци , индустриските објекти после село Мрзенци (Империјал тобако , Меркјури , Мателен , Еуроинг , хотел Нар ...) и селата кон планината Кожуф. До 14 часот ќе има краток прекин кај сите корисници.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ