сабота, февруари 4, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 23 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 23 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-23 05:05:002021-05-23 08:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - КАРПОШ: Момин Поток
  СКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: нас. Шуто Оризари, затвор Шутка
  СКОПЈЕ - БУТЕЛ: општина Бутел, нас.Визбегово, индустриска зона Визбегово, Бутел 2, Бутел 1, Расадник, нас.Кучевишка Бара
  СКОПЈЕ - ЧАИР: најголем дел од општина Чаир, нас.Скопје - Север, нас.Топанско Поле, нас.Топаана
  2021-05-23 05:00:002021-05-23 08:00:00СтругаПоголемиот дел од градско подрачје на Струга, сите потрошувачи од околните села од Струга до Ќафасан, царина Ќафасан, ТС Борис Кидрич, Индустриска зона Мороишта, с.Моришта, с.Драслајца, с.Биџево, с.Ново Село, с.Корошишта с.Џепин, с.Ливада, с.Враништа, с.Долна Белица, бази Илинден, Мини Сервисна зона, сите деловни објекти на главен пат Струга до влез за Велешта
  2021-05-23 08:00:002021-05-23 11:00:00Кочанифабрика Амфенол, фирма Европа 92 ДОО, конфекција Алекс-3 ДОО, фирма ИНТ ДООЕЛ на ул. Штипски пат, ул. Штипски пат, фирма Оранжерии Добра во с. Долни Подлог

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја