недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 22 10 2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 22 10 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-10-22 04:002023-10-22 07:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: сите индустриски ојекти во МЗТ, индустриските објекти околу кванташки пазар, сите индустриски објекти на ул.Перо Наков, Маџари, Сингелиќ, Стајковци, Арачиново, Трубарево, Јурумлери, Хиподром, ДЕНИ интернационал и објектите околу ДЕНИ интернационал

    НАЈНОВИ ВЕСТИ