среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 05 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 05 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-05 08:00:002021-09-05 11:00:00ШтипЕЖОВО, СИНОХИДРО, ГЕОТЕХНИКА, ЕЖОВО
  2021-09-05 11:00:002021-09-05 17:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ЦЕЛ КОНЗУМ ИНДУСТРИСКИ ДЕЛ НА ОВЧЕ ПОЛЕ, СИТЕ ИНДУСТРИСКИ КОРИСНИЦИ НА ОВЧЕ ПОЛЕ БЕЗ НАПОЈУВАЊЕ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА СИТЕ ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТИ НА ОВЧЕ ПОЛЕ(МИК,БИМ,СВИЊАРСКА ФАРМА,АГРИА,МАМ ДОО,МЛИН ИВАНА,НИКО 2002,ЛЕБЕД И ДР.), С КАДРИФАКОВО, ДЕЛИСИНЦИ, БОГОСЛОВЕЦ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја