петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 30 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 30 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-30 07:002023-03-30 11:30Битоластопански објекти на горниот дел од ул. Широксокак (Астра казино, Пеко, кафе бар ГТ, и кафе бар Централ)
  2023-03-30 09:202023-03-30 11:00Битолас. Рибарци
  2023-03-30 09:302023-03-30 13:30Велесобласт Бреза
  2023-03-30 09:002023-03-30 13:00ГевгелијаЃопчели и Црничани како и Базните станици на Боскија , Водовод Црничани и Водовод Ѓопчели
  2023-03-30 09:002023-03-30 11:00Гостивардел од ул. Браќа Блажески (област кај ресторан Гранд) и дел од ул.С.Пепоски
  2023-03-30 08:402023-03-30 13:30Гостивардел од бул.Браќа Ѓиноски(област кај дам ком, широката улица и кружниот тек), ул.Шуматоска
  2023-03-30 09:002023-03-30 13:00КавадарциНЕГОТИНО: дел од потрошувачите на ул. 8-ми Ноември и ул.Фемо Кулаков
  2023-03-30 09:002023-03-30 14:00Кратовонаселба Лозаново
  2023-03-30 09:302023-03-30 11:30Кратовос. Бс.
  2023-03-30 08:002023-03-30 14:00Кратовос.Пклиште, с.Герман, с.Нерав, с.Станча
  2023-03-30 11:302023-03-30 13:30Прилепул.Јоска Јорданоски кај градскиот базент и оранжериите, ул.Ножот,ул.А.Македонски кај АМСМ, ул.Славеј Планина, АМСМ, Бензиска Макпетрол на излез кон Плетвар
  2023-03-30 09:002023-03-30 15:00ПрилепМарксова, Мукос
  2023-03-30 08:002023-03-30 12:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО: ул.532 во Марино и тоа следните фирми: Агриматко, Пламтекс, Метромедикал и Димима
  2023-03-30 11:002023-03-30 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од потрошувачите на ул. Прашка од бр.54, до бр.70 и дел од ул. Букурешка од бр.110 до бр.140
  2023-03-30 09:002023-03-30 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Бурекџилница и сендвичари кои се во склоп на гаражи на ул. Париска ББ спроти Болница 8ми Септември и Филип Втори
  2023-03-30 12:002023-03-30 14:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кучевиште
  2023-03-30 09:002023-03-30 15:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: корисниците од с.Семениште, Чајлане, Раовиќ, Буковиќ, Ласкарци
  2023-03-30 09:002023-03-30 15:30Стругас.Радолишта.
  2023-03-30 10:002023-03-30 13:00Струмицас.Просениково,с.Пиперево

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја