сабота, март 6, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 29 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 29 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-29 09:30:002020-10-29 13:30:00БитолаНова Насела на дел од ул. Гоце Делчев, ул. Партизанска, ул. Охридска, ул. 2-ри Септември и ул. 1-ви Мај со околните стопански и не стопански објекти во Демир Хисар.
  2020-10-29 07:50:002020-10-29 15:00:00ГевгелијаПринцес , касино Сенатор , конзервна Пајдаков , пумпи за вода Чаири и Вардар ,Лукоил,ВУ дент и Бензинска Шимов на граничниот премин.
  2020-10-29 07:00:002020-10-29 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Долна Бањица - област кај стара болница.
  2020-10-29 10:00:002020-10-29 11:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Врапчиште.
  2020-10-29 09:00:002020-10-29 11:00:00ГостиварАГИНО СЕЛО: дел од ул.Сретко Крстески.
  2020-10-29 08:30:002020-10-29 14:30:00Делчевос. Панчарево, с. Црник.
  2020-10-29 09:00:002020-10-29 14:30:00КичевоКИЧЕВО: с.Грешница с.Требино и ТС Антенски Столб.
  2020-10-29 13:30:002020-10-29 15:00:00КичевоКИЧЕВО: Горно Длапкиндол.
  2020-10-29 10:00:002020-10-29 12:30:00Кичеводел од с.Пласница - ТС Пласница (огради)
  2020-10-29 09:00:002020-10-29 11:30:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Христијан Карпош (околината на старата стоковна куќа), ул. Јаким Стојковски (централно градско подрачје)
  2020-10-29 08:15:002020-10-29 15:00:00Кратовос. Железница
  2020-10-29 10:00:002020-10-29 11:30:00КумановоКУМАНОВО: нас.Карпош (МАРЕМИ ТРЕЈД)
  2020-10-29 09:15:002020-10-29 15:30:00ОхридРЕСЕН: СВР Крани, МХЕ Арвати, с. Крани , с. Арвати, Автокамп Крани, населба Претор, сите угостителски објекти во Претор, бензинска пумпа Сливница
  2020-10-29 08:30:002020-10-29 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Киро Фетак (пред пругите за Долно Лисиче).
  2020-10-29 07:45:002020-10-29 15:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Фирми приклучени од приватни ТС Комуна 1, ТС Комуна 2, ТС Комуна 3, Улица 516 Гази Баба
  2020-10-29 11:00:002020-10-29 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: корисниците на ул. Пролетерска, бр. 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20.
  2020-10-29 09:00:002020-10-29 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: Дел од потрошувачите на с.Горњани, с.Бањани, с.Чучер и с.Мирковци
  2020-10-29 09:30:002020-10-29 11:30:00СтругаДЕБАР: Погон за јуфки, погон за цевки, дел од улица В.Влаховиќ.
  2020-10-29 12:30:002020-10-29 14:30:00СтругаДЕБАР: Бензиска Макпетрол, дел од улица В.Влаховиќ.
  2020-10-29 09:00:002020-10-29 15:00:00Струмицас.Ракитец, с.Долни Липовиќ. с.Горно Липовиќ, мв.Пожар, с.Долни Радеш, с.Габревци, бензинска пумпа Макпетрол Лакавица, с.Дедино, с.Конче и с.Лубница
  2020-10-29 08:00:002020-10-29 12:00:00СтрумицаНОВО СЕЛО: Бориево, Босилово, Моноспитово, Радово, Турново, Иловица, Секирник, Сушица, Штука, Барбарево, Ново Село, Стиник, Борисово, Габрово, Зубово, Колешино, Мокриево, Мокрино, Банско викендици, Банско оранжерии, Владе-Банско, Бајково, Дражево, Ново Коњарево, Самоилово, Смолари и Старо Коњарево
  2020-10-29 09:00:002020-10-29 13:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: Индустриска зона Север, магацин на ДИА-2, ресторант на ДИА 2, Фико-пласт, магацин на Месер и др.
  2020-10-29 09:10:002020-10-29 11:00:00Тетовос.Раковец, с.Боговиње.
  2020-10-29 10:00:002020-10-29 14:30:00ТетовоТЕТОВО: дел од бул.Илинденска, зградите во Блок 77, дел од ул.Благоја Тоска, дел од ул.107.
  2020-10-29 09:00:002020-10-29 15:00:00ТетовоТЕТОВО: ул.117, ул. К.Р.Дрнц, ул. Штипска, дел позади Гимназија, дел од Пржова Бавча, дел позади МВР Тетово.
  2020-10-29 10:00:002020-10-29 14:00:00Штипс.Драгоево
  2020-10-29 08:00:002020-10-29 11:00:00ШтипШТИП: дел од ул.Пиринска, Партизанска и др.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја