сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 28 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 28 01 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-01-28 09:00:002021-01-28 12:00:00ВелесЧАШКА: потрошувачи од ул. Кочо Рацин
  2021-01-28 08:00:002021-01-28 10:00:00ГевгелијаИндустриски корисници на Моински пат
  2021-01-28 09:00:002021-01-28 10:00:00Гевгелијаделот во град Гевгелија од кружен тек Алатница кон страната од Булеварот до градска Бензинска пумпа на Макпетрол како и самата Бензинска пумпа.
  2021-01-28 09:30:002021-01-28 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше - област кај школото
  2021-01-28 08:15:002021-01-28 14:00:00Кратовос.Куклица.
  2021-01-28 09:30:002021-01-28 10:30:00КумановоСтрновац, Драгоманце викендице
  2021-01-28 10:30:002021-01-28 11:30:00КумановоПЕЛИНЦЕ: Пелинце, Никуљане, Алгуња, Муталово, Коинце, Гулиновац, Враготурце, Челопек, Пелинце царина, Орваница гранична полиција
  2021-01-28 10:30:002021-01-28 11:30:00КумановоПЕЛИНЦЕ: Четирце, Карабичане, Табановце АИК, Никуљане
  2021-01-28 12:00:002021-01-28 14:30:00Охридс.Опеница, с.Расино, с.Сирула, с.Куратица
  2021-01-28 11:00:002021-01-28 12:00:00Охриддел од с.Лешани
  2021-01-28 10:00:002021-01-28 13:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Елисие Поповски Марко од бр. 1 до 29, ул. Шарски Одреди бр. 1 до 7, ул. Козара од бр.11 до 26, ул. Мајка Тереза од бр. 12 до 20
  2021-01-28 09:00:002021-01-28 12:30:00Скопје Васил ГлавиновАРАЧИНОВО: дел од с.Арачиново, потрошувачите околу горната џамија и околу каналот
  2021-01-28 09:00:002021-01-28 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ: Антон Панов бр.53, 55, 57, 59
  2021-01-28 10:00:002021-01-28 12:00:00Тетоводел од градот Тетово, населбата Деребој со објекти кои се наоѓаат покрај патот од Скопје кон Гостивар
  2021-01-28 10:00:002021-01-28 14:00:00Тетоводел од с.Слатино, дел од с.Пршовце, с.Теарце, с.Брезно
  2021-01-28 12:00:002021-01-28 13:30:00Тетовоул. Илинденска кај комплекс Шипад, ул.107 и дел од ул. Штипска
  2021-01-28 09:30:002021-01-28 15:00:00ТетовоДел од градот Тетово, населбата Деребој и објекти кои се наоѓаат покрај патот Скопје Тетово Гостивар
  2021-01-28 09:00:002021-01-28 15:00:00Тетоводел од с.Челопек, по главниот пат кон с. Милетино, на потегот од училиштето до патот за Горни Челопекк и сокаците во тој дел
  2021-01-28 10:00:002021-01-28 14:00:00Тетоводел од Брвеница
  2021-01-28 10:00:002021-01-28 13:00:00Штипс.Нов Караорман (Благово)
  2021-01-28 13:30:002021-01-28 15:30:00Штипс.Таринци, Мар Ева Мар, Св фарма Таринци, Оаза минерали и др., бензинска пумпа Боник Таринци, сите Плачковички села Калаузлија, Кучица, Парналија, Вртешка, Вили Плачковица и др.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја