недела, април 14, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 26 10 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 26 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-26 08:302023-10-26 12:30БитолаБрака Миладиновци, Брегалница, Коста Абрашевич, Црвени Стени
  2023-10-26 12:302023-10-26 15:00БитолаБул. 1-ви Мај и ул. Даме Груев во месноста Мал Париз
  2023-10-26 08:352023-10-26 12:30ВелесДел од Раштани, Бузалково,Сливник, Рлевци,Бреза, Белештевица,Слп Лавчани,Карабуњиште,Рајко Жинзифов
  2023-10-26 08:202023-10-26 15:00Гостиварс.Горно Јеловце, с.Долно Јеловце, с.Печково, дел од с.Равен (кон с.Вруток), с.Вруток, с.Речане, с.Ново Село, с.Церово, с.Сретково - пократок период
  2023-10-26 08:002023-10-26 16:00Кратовос.Подржи Коњ, с.Луке
  2023-10-26 08:302023-10-26 14:30Кратовонаселба Антовци, с.Борово, дел од с. Мождивњак
  2023-10-26 09:402023-10-26 14:00Кумановокаменолом Козјак, ВАК'В, Краста Ѓубриште, Краста Викендице, Краста Војно, каменолом ИН МАК, каменолом Козјак, м.в. Новине, СТУДЕНА БАРА, ВИНЦЕ
  2023-10-26 09:002023-10-26 16:00ПрилепГорно Житоше, Долно Житоше, Селце Крушевско
  2023-10-26 09:302023-10-26 14:00Прилепс.Мало Рувци, с.Шелеврци, с.Алинци, Бензиска Елтерм, Млин Тополчани
  2023-10-26 09:002023-10-26 12:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Аилска, дел од ул. Атанас Раздолов
  2023-10-26 08:302023-10-26 15:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО - дел
  2023-10-26 10:002023-10-26 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.Браќа Чакреви.
  2023-10-26 07:452023-10-26 08:30Скопје Ѓорче Петровс.Грчец.
  2023-10-26 10:002023-10-26 15:00Струмицадел од ул.11-ти Октомври (објекти во кругот на касарната кај инкубатор)
  2023-10-26 08:302023-10-26 11:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Б.Тоска во близина на касарната
  2023-10-26 09:002023-10-26 14:00ТетовоБЛАЦЕ, МИЛЕТИНО
  2023-10-26 09:002023-10-26 13:00Тетоводел од с. Добарце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ