сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 24 09 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 24 09 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-09-24 08:30:002020-09-24 16:00:00Битолаул. Спасе Ристевски, Светозар Поповски, Битолска и ул. Иво Лола Рибар во с. Кравари
  2020-09-24 08:00:002020-09-24 09:00:00Гевгелијадел од индустриските корисници на потегот од Богданци кон Рибникот Елита
  2020-09-24 13:30:002020-09-24 15:00:00Гостивариндустриска зона покрај автопат од Наплатна рампа на влез во Гостивар кон с.Неготино
  2020-09-24 09:15:002020-09-24 15:00:00Гостиварс.Трница - краткотрајно, с.Беличица, с.Горна Волковија, с.Сенце, с.Врбјане
  2020-09-24 10:00:002020-09-24 12:00:00Гостивардел од с.Чајле
  2020-09-24 10:30:002020-09-24 15:00:00Гостиварс.Богдево, с.Кракорница, с.Ничпур, с.Стрезимир
  2020-09-24 08:30:002020-09-24 14:30:00Делчеводел од ул-те Солунска и Мирче Ацев и ул Ванчо Прќе.
  2020-09-24 08:15:002020-09-24 14:30:00КумановоЖЕГЉАНЕ: Без електрична енергија ќе биде Драгоманце, Пузаљка, Жегљане, Степанце, Арбанашко, Длабочица, Дејловце, Кокино
  2020-09-24 09:00:002020-09-24 13:00:00ПрилепКРИВОГАШТАНИ: Фабрика Еуротек, АМС Крушево, с.Алданци, с.Норово, Фабрика СЕКЕ
  2020-09-24 09:00:002020-09-24 15:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: селата Горно и Долно Количани, Рамни Габер, Вртекица и Пагаруша
  2020-09-24 08:30:002020-09-24 15:30:00Скопје АеродромДел од ул.Анастас Митрев, Дел од ул.Венјамин Мачуковски, во потегот кон ул.Анастас Митрев
  2020-09-24 10:00:002020-09-24 13:00:00Скопје Аеродромс.Орешани, место викано Нерезини
  2020-09-24 09:00:002020-09-24 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Горно Нерези
  2020-09-24 08:45:002020-09-24 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Глумово - позади училиштето
  2020-09-24 09:00:002020-09-24 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од потрошувачите на ул.Орце Николов
  2020-09-24 09:40:002020-09-24 13:00:00СтругаДЕБАР: Корисниците на улица 22-ри Декември и Едвард Кардељ
  2020-09-24 10:00:012020-09-24 14:00:01Стругас.Мороишта
  2020-09-24 09:30:002020-09-24 12:00:00СтрумицаДОБРЕЈЦИ: с. Старо Добрејци
  2020-09-24 09:00:002020-09-24 16:00:00СтрумицаКОНЧЕ: Ракитец, Долни Липовиќ, Горни Липовиќ, Пожар
  2020-09-24 09:30:002020-09-24 15:00:00Тетовос.Брезно
  2020-09-24 09:00:002020-09-24 11:00:00Тетоводел од корисниците на ул.Илинденска во близина на Универзитет на ЈИЕ

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја