четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 23 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 23 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-23 09:002023-11-23 14:00Гостивардел од нас.6та зона
  2023-11-23 09:302023-11-23 12:00Кавадарциул. Ленинова и ул. Св. Кирил и Методиј
  2023-11-23 08:002023-11-23 15:00КочаниВИНИЦА: фирма ИРИБОВ МК ДООЕЛ, м.в Ила во Виница
  2023-11-23 07:302023-11-23 13:00Кратовос.Дренак
  2023-11-23 09:002023-11-23 11:00Кратовос.Татомир
  2023-11-23 08:002023-11-23 16:00Кратовос.Подржи Коњ, с.Луке
  2023-11-23 12:002023-11-23 14:00Кратовос.Вакв.
  2023-11-23 09:002023-11-23 16:30КумановоЛИПКОВО: дел од корисниците во с.Оризаре, после центар на селото .
  2023-11-23 08:302023-11-23 12:00Кумановос.Шупљи Камен, Шупљи Камен База, Шупљи Камен Сепарација, с.Орашац, Орашац викендици и Млин Јогупка
  2023-11-23 09:252023-11-23 13:00Охридс. Црвена Вода, ХЕЦ ПЕСОЧАНИ, ХЕЦ ПЕСОЧАНСКА 1 и 2, с. Арбиново, Сливови Анови, с. Сливово, с. Турие, с. Мраморец, с. Издеглавје, с. Оздолени , с. Сошани, с Слатино, ХЕЦ Слатино, Антена ФАР Дебрца, ф-ка Макител, Пилана Ново Село, свин. фарма ПАПУ, с, Годивје,с. Лактиње, с. Врбјани, Фарма за јајца Брежани, Рудници Набигори, ПВПП Калојани и ПВПП Енсол, с. Белчишта, Општина Белчишта, с. Злести, с. Лешан, с. Грко Поле, с. Велмеј, с Брежани
  2023-11-23 06:002023-11-23 17:00ПрилепАлександар Македонски - индустриска зона Металец, Марфил, Трио, Елит Кафе, , Тритекс, Мартекс, Гинис печатница, Дониа, Стакло Унион, Екстра Жак, поранешна фабрика Металец - Фурнитех
  2023-11-23 08:302023-11-23 16:30Прилепул.Пиринска-дел ( кон ул.Мице Козар )
  2023-11-23 10:002023-11-23 12:00Скопје АеродромЦВЕТОВО: ПРЕСЛАП КИТКА, ВАРВАРА, КАРАЏИЦА, ПАЛИГРАД, ДОЛНО КОЛИЧАН, СОЛУНСКА ГЛАВА, ДРИСЛА, АЛДИНЦИ:ДОМ КИТКА, ЉУБОШ, БАТИНЦИ, ПАГАРУША, ДОЛНО КОЛИЧАНИ, ВРТЕКИЦА, ДРАЧЕВИЦА, РАВНИ ГАБЕР
  2023-11-23 08:302023-11-23 12:30Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: Објектите и фирмите околу ТС Автосервис Визбегово во непосредна близина на новата бензинска пумпа ХИБ Петрол и самата бензинска
  2023-11-23 09:002023-11-23 10:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во с.Буковиќ
  2023-11-23 09:002023-11-23 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Кучково
  2023-11-23 11:002023-11-23 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од корисниците на ул.Загребска како и црква Св.Јован Крстител
  2023-11-23 10:152023-11-23 15:00СтругаДЕБАР: корисниците во населба Венец 2, во Дебар
  2023-11-23 09:002023-11-23 14:00ТетовоГолема Речица кај школото, ХПП Голема Речица
  2023-11-23 09:002023-11-23 13:00Тетоводел од с.Брвеница, објекти кои се наоѓаат на излез кон с.Челопек (фабриката ќе има електрична енергија)
  2023-11-23 10:002023-11-23 14:00Тетоводел од с.Старо Село
  2023-11-23 09:002023-11-23 14:00Тетовос.Брвеница и Долно Седларце
  2023-11-23 09:002023-11-23 14:00ТетовоГолема Речица кај школото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ