среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 22 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 22 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-22 09:00:002021-07-22 13:00:00Битолас. Бистрица
  2021-07-22 08:15:002021-07-22 14:00:00ВелесОраовец, Војница, Бусилци, Долно Врановци, Стари Град, Извор, цело Горно Оризари, Теово, Согле, Богомила, Мокрени, Габровник, Ораов дол, Владиловци, Јасеново, болница Јасеново, Мартолци, Оморани, Васил Антевски, Ореше, Папрадиште, Нежилово
  2021-07-22 08:00:002021-07-22 11:00:00ГевгелијаСмоквица и Милетково како и корисниците :Виторија Грапс, Таурус фармс, Випро Прдејци, Каменолом Прдејци, Ботаник, Бензинските пумпи РТ1 и РТ2, А1 Смоквица и Пумпа Смоквица
  2021-07-22 10:31:002021-07-22 15:31:00ГостиварУл.Булевар Браќа Ѓиноски, станбеноделовни објекти во близина на Општина Гостивар
  2021-07-22 09:00:002021-07-22 13:00:00КочаниВИНИЦА: ул. Кирил и Методиј (дел), ул. Браќа Миладинови, ул. Младинска, ул. Никола Карев (дел), ул. Бел Камен
  2021-07-22 08:00:002021-07-22 14:00:00Кумановокорисници од Простор-бабин Дол, Васко Карангелески, Лесковачка, Мирче Ацев, АВНОЈ, АСНОМ, Никола Михајловски - Брада, Проевце, Митев мост, Донков млин, Велиновски, Бучен Козјак, Винарија, Здружение на возачи, Вера Которка, Игор 97, Јорго Комерц, Доброшане, бензинска Детоил, Обзирум, Сепарација, Асвалтна база - В Груп, Шупљи камен, Сепарација, Орашац, Млин Јогупка
  2021-07-22 12:00:002021-07-22 14:00:00КумановоГробишта, Оли Оникс, Бабин Дол, Махагони, Филанд, Куљар, Топ Спин, Екстра меин, Агро про, Кланица, Џино, Брзи Комерц, Прочистителна станица Доброшане, Пумпна станица Доброшане, Интершпед
  2021-07-22 09:00:002021-07-22 15:00:00ПрилепВрбоец, Воѓани, Бучин, Пресил, Свето Митрани
  2021-07-22 08:00:002021-07-22 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Хусеин Бајрам кон ул. 165, ул. 165 во Крњево
  2021-07-22 07:45:002021-07-22 09:15:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул. Петар Манџуков од бр.50 до бр.280
  2021-07-22 04:00:002021-07-22 05:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Бутел 2, Расадник, нас.Визбегово, нас.Кучевишка бара, Бутел 1, Општина Бутел, индустриска зона Визбегово, Момин Поток, нас.Шуто Оризари, затвор Шутка, нас.Скопје-Север, нас.Топаана, најголем дел од општина Чаир, нас.Топаанско поле
  2021-07-22 08:10:002021-07-22 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровПАНИЧАРИ, ЛАСКАРЦИ, БУКОВИЌ, РАОВИЌ
  2021-07-22 09:30:002021-07-22 15:00:00ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА: населбата Чифлик која е над с.Голема Речица, с.Горно Палчиште, ДОЛНО ПАЛЧИШТЕ: дел од с.Палчиште, фирмите ПАЛпласт и столарија Палчиште, дел од с.Долно Палчиште, објекти кои се наоѓаат сред село, дел од с.Долно Палчиште, објекти кои се наоѓаат на патот меѓу Калник и Палчиште, дел од с.Калник кај гробиштата
  2021-07-22 09:30:002021-07-22 13:30:00ШтипШАШАВАРЛИЈА: нас.Света Недела, с.Шашаварлија, Никоман, Почивало

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја