сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 21 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 21 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-21 08:00:002022-07-21 12:00:00Битоластанбените објекти на ул. Ружа Делчева
  2022-07-21 08:30:002022-07-21 13:00:00Битоласелото Лавци и вили Лавци
  2022-07-21 11:30:002022-07-21 14:30:00Велесул. М5, ул. Петре Прличко, ул. Партизанска, дел од Улица Димитар Влахов
  2022-07-21 07:00:002022-07-21 10:30:00Велесделови од ул.Коле Неделковски, ул. Архиепископ Михаил, ул. Љубен Весов , ул. 8ми Септември и нивна околина
  2022-07-21 08:00:002022-07-21 14:00:00Гевгелијас.Кованец
  2022-07-21 09:00:002022-07-21 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше
  2022-07-21 06:00:002022-07-21 13:00:00Гостиварс.Церово и с.Сретково
  2022-07-21 08:30:002022-07-21 14:00:00Делчевос.Панчарево, Сува Река, с.Црник
  2022-07-21 08:00:002022-07-21 14:00:00Кратоводел од с.Железница. (корисниците покрај главен пат на излез кон Кратово).
  2022-07-21 08:25:002022-07-21 10:30:00Кумановос.Војник
  2022-07-21 10:00:002022-07-21 13:00:00ОхридДел од село Мешеишта околу Школото и Општината
  2022-07-21 08:00:002022-07-21 14:30:00ПрилепИљо Попадинец, Гога Јанкулоски, Орде Чопела, Гога Димитриоски
  2022-07-21 09:00:002022-07-21 11:00:00Прилепдел од улица Савска
  2022-07-21 09:00:002022-07-21 14:00:00Скопје Аеродромс. Црвена Вода и викенд нас. Црвена Вода, с. Алдинци, дом Китка, дом Караџица, Принцес Мала река, викенд нас. Мале река, с. Палиград
  2022-07-21 09:00:002022-07-21 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровУгостителски објекти во „Јасен“, репетитори на А1 и Телеком во „Јасен“
  2022-07-21 09:00:002022-07-21 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците на ул.73 с.Волково
  2022-07-21 09:00:002022-07-21 15:00:00Струмицас.Дукатино
  2022-07-21 09:00:002022-07-21 15:30:00СтрумицаЗдравен дом ПО Радовиш с.Ракитец, Лакавица ПО Конче ЈП за комунални дејности с.Горни Липовиќ, с.Ракитец, с.Долни Липовиќ, с.Горни Липовиќ, Управа за хидрометеоролошки работи - Конче, ЕВН базна станица Пожар, Базна станица на МВР - м.в.Пожар - Оддел за телекомуникации с.Долни Липовиќ
  2022-07-21 09:00:002022-07-21 11:00:00Тетовоул.29ти Ноември, кај и околу магацинот на Кипер Маркет

  НАЈНОВИ ВЕСТИ