сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 17 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-17 09:00:002022-02-17 15:00:00Гостивардел од нас Малеарди и нас.7ма зона.
  2022-02-17 09:00:002022-02-17 15:00:00Гостивардел од нас.Фазанерија
  2022-02-17 08:30:002022-02-17 14:30:00Делчевос.Саса, Филтер Станица, Вера Јоциќ, Мечкаре, Требеш, Ѓорговци, Ристовци, Маврово, с.Моштица, дел од с.Косевица
  2022-02-17 09:00:002022-02-17 15:00:00КавадарциМАНАСТИР: Манастирец и Сирково
  2022-02-17 08:50:002022-02-17 15:00:00КумановоГорно Којнаре, Долно Којнаре место викано Палеситна, Четирце - Војно
  2022-02-17 09:30:002022-02-17 14:30:00Скопје Аеродромс.Долно Количани, с.Пагаруша, с.Вртекица и с.Рамни Габер
  2022-02-17 09:00:002022-02-17 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Нобелова.
  2022-02-17 09:00:002022-02-17 16:00:00Стругадел од с.Враништа, дел кон пат за с.Долна Белица, кон ветеринарна Враништа и новата населба.
  2022-02-17 09:30:002022-02-17 15:00:00Тетовос. Теново, објекти кои се наоѓаат пред и после с.Теново
  2022-02-17 09:30:002022-02-17 14:30:00Тетоводел од ул.Јане Сандански, од стар Кам Маркет кон Болница
  2022-02-17 09:00:002022-02-17 15:00:00Тетовос.Пирок

  НАЈНОВИ ВЕСТИ