недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 16 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 16 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-16 09:00:002022-06-16 14:00:00БитолаТС: Аеродром Даме Груев, краварство Радобор, Радобор стопанство, с. Радобор, Чарлија, ЗИК Пумпи-2, ЗИК Пумпи-1, ЗИК Пумпи-3
  2022-06-16 09:00:002022-06-16 15:00:00Гостивардел од с.Здуње- област кај ф-ка МЏ Робин
  2022-06-16 09:00:002022-06-16 10:00:00Гостивардел од с.Горна Бањица
  2022-06-16 08:45:002022-06-16 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Горно и Долно Ботушје
  2022-06-16 10:00:002022-06-16 14:00:00Кичевос.Душегубица, с.Извор, с.Ехлоец, с.Попоец, с.Малкоец, с.Иванчишта, Луис Гемстон Трансмет и ХХП Ехлоец
  2022-06-16 08:55:002022-06-16 14:00:00Кумановос.Пчиња
  2022-06-16 07:00:002022-06-16 09:00:00ПрилепЗграда Македонија во централно градско подрачје
  2022-06-16 08:30:002022-06-16 12:30:00Скопје Аеродромдел од ул. Божидар Рајковиќ, дел од ул. Горно Лисиче помеѓу каналот и ОУ Гоце Делчев
  2022-06-16 10:00:002022-06-16 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Славка Недиќ бр.14 вл.1
  2022-06-16 09:00:002022-06-16 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Детска градинка Орце Николов ул. Бранислав Нушиќ ББ
  2022-06-16 09:00:002022-06-16 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од улица Веле Марков
  2022-06-16 10:00:002022-06-16 14:00:00Струмицатранзит Климент Охридски- комплекс ТЕРМИНАЛ (сите објекти на царински терминал) пат за с.Градско Балдовци-објект Еуроконект
  2022-06-16 11:25:002022-06-16 13:30:00ТетовоПОРОЈ: корисници кои се наоѓаат наспроти гробиштата, ЏЕПИШТЕ: корисници кои се наоѓаат покрај и околу гробиштата, корисници кои се наоѓаат кај македонското маало, корисници кои се наоѓаат кај бензинската станица покрај автопатот, ПОРОЈ:корисници кај населба Циглана, ЏЕПИШТЕ: корисници кои се наоѓаат покрај млинот
  2022-06-16 09:20:002022-06-16 11:30:00ТетовоЖЕЛИНО: корисници кои се наоѓаат над училиштето, корисници кои се наоѓаат кај гипсарата кај училиштето, с.Горна Лешница, ЖЕЛИНО: корисници кои се наоѓаат кај училиштето, с.Долна Лешница
  2022-06-16 09:00:002022-06-16 12:00:00Тетоводел од с. Боговиње, корисниците во центар на селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ