среда, декември 7, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 15 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 15 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-15 10:05:002021-07-15 14:00:00ВелесДреново, Долно и Горно Јаболчиште, Горно Врановци, с. Лисиче, брана Лисиче
  2021-07-15 08:00:002021-07-15 11:00:00Гевгелијас.Богородица и Комуналец чаири ( нова и стара пумпна станица, Пајдаков, Сенатор Вардар, Колектор Богородица, Принцес, Бензинска пумпа Шимов Граничен премин, Лукоил и околните корисници до Лукоил
  2021-07-15 09:30:002021-07-15 15:00:00Гостиварнас.6-та зона на почеток, делот кај кафетерија Дани
  2021-07-15 08:00:002021-07-15 15:00:00ДелчевоЧетири локали до паркинг на Аполон, Стамбена зграда до полиција
  2021-07-15 08:00:002021-07-15 14:00:00Кавадарцисело Тремник
  2021-07-15 09:30:002021-07-15 12:30:00Охриддел од улица Сирма Војвода во делот кај новите згради и делот на куќите кон боровите
  2021-07-15 14:00:002021-07-15 16:00:00Охриддел од улицата Гоце Делчев во населба Даљан, во делот од автобуската постројка кај маркет Шкор и Тамаро делот кај технички преглед за возила Здружение на возачи
  2021-07-15 11:00:002021-07-15 13:00:00Прилепс. Ерековци
  2021-07-15 16:30:002021-07-15 21:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: корисниците околу кружен ток кај кафулето Круг, ул. Орце Николов од бр. 93 до 99, Хелсиншки комитет на ул. Наум Наумовски Борче, ул. Антоние Грубишиќ ( од ул. Мирослав Крлежа до Ленинова ), ул. Коле Неделковски ( од ул. Мирослав Крлежа до ул. Орце Николов ), детска градинка на ул. Наум Наумовски Борче, ул. Наум Наумовски Борче ( од Ленинова до Илинденска ), Министерство за култура на ул. Мирослав Крлежа
  2021-07-15 09:00:002021-07-15 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Дел од ул.Петар Ацев
  2021-07-15 09:00:002021-07-15 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Димо Хаџи Димов куќни броеви непарни од 45 до 55, ул.Димо Хаџи Димов куќни броеви парни од 42 до 68
  2021-07-15 09:00:002021-07-15 11:00:00Скопје Аеродромдел од с. Ракотинци (помеѓу зградата на о.Сопиште и ОУ во Ракотинци)
  2021-07-15 06:00:002021-07-15 07:30:00Скопје АеродромДел од ул.Анастас Митрев, Дел од ул.Венјамин Мачуковски, во близина на ЗУР маркет
  2021-07-15 08:40:002021-07-15 12:00:00Скопје Васил ГлавиновТРУБАРЕВО: дел од ул.Трубарево кај Црквата, ул. 1 и ул. 2, дел од ул. Благоја Стефановски кај Црквата, дел од ул.Вера Јоциќ кај Црквата
  2021-07-15 05:30:002021-07-15 12:30:00Скопје Васил Главиновод 05:30 до 06:00 часот, па потоа од 12:00 до 12:30 часот:

  ИЛИНДЕН: цела индустриска зона покрај Автопат(Сатра,Ролопласт,Каз Груп,па се до Вичишки комерц), цел регион од Сатра до склад Макпетрол по должина на автопатот, Хотел Белви
  2021-07-15 13:00:002021-07-15 16:00:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: HANTERSLIFE - ДОМ ЗА ЖИВОТ НА СТАРИ ЛИЦА, Дел од с. Катланово која се напојува од ТС Млад нас. Катланово
  2021-07-15 10:00:002021-07-15 12:00:00Скопје Васил ГлавиновБРЊАРЦИ: Трафостаниците кои ке останат без напон: ТС Брњарци 1 и 2, ТС Обиколница 1 и 2, ТС Давос, ТС Жик Краварство, ТС АРС Комерц, дел од Обиколницата која се напојува од ТС Обиколница 1 и ТС Обиколница 2, цело село Брњарци

  СИНГЕЛИЌ: дел од ул. Методија Андонов Ченто, Лукоил Б. Пумпа, Мерцедес Бенц, Дизел Техник, Беса Компани и фирмите во околина
  2021-07-15 09:00:002021-07-15 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Франце Прешерн
  2021-07-15 09:00:002021-07-15 14:00:00Тетоводел од Киро Ристовски -Дрнц, ул.105 и објектите во делот меѓу ул.Илинденска и ул.105
  2021-07-15 12:30:002021-07-15 15:00:00Штипдел од с.Лозово, делот кај старата зграда на општината
  2021-07-15 10:00:002021-07-15 16:00:00Штипс.Мустафино, Буриловци и Стануловци
  2021-07-15 09:30:002021-07-15 13:00:00ШтипКАРБИНЦИ: делот кај Општината и школото
  2021-07-15 08:00:002021-07-15 10:30:00Штипдел од нас.8ми Ноември, околу Макпетрол бензинска, Бензинските пумпи Макпетрол на ул.Партизанска, објектот со Зендолино маркет и Нептун, дел од ул.Енгелсова), Тера маркет и становите над него, ул.Енгелсова бр 2 и 4, објектот на ВаБо во 8ми Ноември (Сетек продавница, Мурано кафич, Очна болница и др.)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја