вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 14 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 14 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-14 09:30:002022-04-14 15:30:00Велесс. Белештевица
  2022-04-14 08:30:002022-04-14 10:30:00ДелчевоПЕХЧЕВО: дел од ул Борис Кидрич, Даме Груев и Истра
  2022-04-14 09:00:002022-04-14 13:00:00Кавадарциул.Бул.Македонија, Орце Николов и Лазо Калешков
  2022-04-14 08:00:502022-04-14 17:00:50Кочанис.Долни Подлог, Оранжерии Моша Пијаде и објектите околу нив, Геотерма - Водовод, Орнжерии поранешно Моша Пијаде и објектите околу нив.
  2022-04-14 09:00:002022-04-14 14:00:00Кочанис. Горни Подлог (објектите околу поранешен ресторант на Моша Пијаде во центарот на селото).
  2022-04-14 07:30:002022-04-14 14:30:00КратовоПОДРЖИ КОЊ, ГОЛЕМА ЦРЦОРИЈА, КРСТОВ ДОЛ, ТРНОВО, ЛУКЕ, МАЛА ЦРЦОРИЈА, ДОБРОВНИЦА, репетитор на А1 во с.Подржи Коњ.
  2022-04-14 09:00:002022-04-14 14:00:00Прилепул.Марксова ( Прилепски Бранители ), Тризла, Мукос
  2022-04-14 09:00:002022-04-14 14:00:00Скопје Аеродромдел од с.Горно Соње (после м.в.Подбрег - м.в.Градско Крувче)
  2022-04-14 08:00:002022-04-14 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Ганчо Хаџипанзов
  2022-04-14 08:00:002022-04-14 10:00:00Скопје Аеродромдел од ул. 1616
  2022-04-14 10:00:002022-04-14 11:00:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: дел од с.Горно Соње (м.в.Подбрег)
  2022-04-14 08:30:002022-04-14 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. дел од ул.Речиште
  2022-04-14 08:00:002022-04-14 15:30:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: ДМ Транс, Камфуд, Птичеводство, Волво и Живинарска Фарма
  2022-04-14 09:00:002022-04-14 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: бул. Митрополит Теодосиј Гологанов зграда бр. 72/А
  2022-04-14 09:00:002022-04-14 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на улица 60 и улица 24 во Волково
  2022-04-14 09:30:002022-04-14 15:30:00СтрумицаРАДОВИШ: од корисниците на Стар Штипски пат од трафостаница Орел кон Штип.
  2022-04-14 09:00:002022-04-14 15:00:00Тетовос.Блаце, с.Теново, с.Стенче, индустриски објекти кои се наоѓаат во делот од Милетино до Волковија, с.Милетино, с.Волковија
  2022-04-14 09:00:002022-04-14 13:00:00Тетоводел од с.Доброште, објекти кои се наоѓаат кај школото
  2022-04-14 09:30:002022-04-14 14:30:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Фуштанска кај складот на Макпетрол
  2022-04-14 08:00:002022-04-14 11:00:00ШтипУЛ.СРЕМСКИ ФРОНТ(КАЈ КАМ МАРКЕТ), КАЈГАНА, ТОВАРНИК, СТОЈАН МИЛЕВСКИ, 7-МИ КОНГРЕС
  2022-04-14 09:30:002022-04-14 14:30:00ШтипС.ДРАГОЕВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја