петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 13 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-13 08:302023-04-13 16:00Гостивардел од ул.Беличица-област пред голем пазар
  2023-04-13 09:002023-04-13 13:00Гостивардел од с.Добридол
  2023-04-13 08:452023-04-13 13:00Гостиварбул.Браќа Ѓиноски (покрај Албис и Кипер маркет), на влез од Долна Бањица
  2023-04-13 09:002023-04-13 14:00Делчевос.Саса, с.Косевица, Маврово, Ристовци, Моштица, Вера Јоциќ, Требеш, Павлиш Дол
  2023-04-13 07:302023-04-13 16:00КратовоРАНКОВЦЕ: с.Отошница,с.П'клиште, с.Герман,с.Нерав,с.Станча, с.Гулинци
  2023-04-13 07:302023-04-13 14:30Кумановоул.Зелен пазар
  2023-04-13 09:302023-04-13 14:00ПрилепБЕЛА ЦРКВА: Дел од с.Бела Црква
  2023-04-13 08:302023-04-13 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од бул. Борис Трајковски (кај Флет Ајрон), ул Жил Верн, ул. Балканска
  2023-04-13 09:002023-04-13 13:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Балзакова, ул.Невена Георгиева Дуња
  2023-04-13 08:302023-04-13 15:30Скопје АеродромЛИСИЧЕ: ул.Тодор Чангов подулички 41,43,45,47
  2023-04-13 08:402023-04-13 13:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: селата Мршевци, Грушино, Бујковци, Бучинци како и репетитор Мобимак Грушино и репетитор Мобимак Мршевци.
  2023-04-13 09:002023-04-13 12:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: Главна улица во Петровец, објектите на Општината, Хотелот Мирор, домаќинствата околу наведените објекти
  2023-04-13 08:302023-04-13 12:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул.Груица Војвода бр.2 (зграда ЗСФ).
  2023-04-13 09:002023-04-13 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од корисниците на ул.Алжирска
  2023-04-13 09:002023-04-13 15:00СтругаЛАБУНИШТА: дел од жителите на с.Лабуништа
  2023-04-13 09:002023-04-13 15:00ТетовоПРШОВЦЕ, ГЛОЃИ, ТЕАРЦЕ: с.Отушиште
  2023-04-13 09:002023-04-13 11:00ШтипУЛ.АНТЕ БАНИНА ,ШТИП

  НАЈНОВИ ВЕСТИ