четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-11 08:25:002021-11-11 10:30:00ГевгелијаДурутли, Куртамзали и Башибос
  2021-11-11 11:00:002021-11-11 13:00:00Гевгелијадел околу Базенот во Валандово
  2021-11-11 08:00:002021-11-11 14:30:00Гевгелијас.Милетково
  2021-11-11 08:30:002021-11-11 10:30:00Гостиварнас.7 ма Зона
  2021-11-11 09:30:002021-11-11 13:30:00КавадарциРаец, Ќесендре, Фариш
  2021-11-11 09:00:002021-11-11 15:00:00Кичевос.Црско и с.Кладник
  2021-11-11 10:00:002021-11-11 15:00:00Кочанис. Пантелеј, с.Рајчани
  2021-11-11 09:30:002021-11-11 14:00:00Кочаниул. Македонска (дел) во нас.Усова Чешма
  2021-11-11 10:00:002021-11-11 14:30:00КочаниПРОБИШТИП: с.Лесново
  2021-11-11 08:00:002021-11-11 13:00:00Кратовос.Опила
  2021-11-11 08:00:002021-11-11 15:30:00КратовоДИМОНЦЕ, ТАТОМИР, ЖИВАЛЕВО, КОЊУХ, ТУРАЛЕВО, ВАК'В, ЖЕЛЕЗНИЦА, ШОПСКО РУДАРЕ, СЕКУЛИЦА, ФИЛИПОВЦИ
  2021-11-11 08:00:002021-11-11 14:00:00Кумановоул.Ѓуро Пуцар Стари
  2021-11-11 10:10:002021-11-11 12:50:00ОхридРЕСЕН: село Крани, село Арватаи, мала хидроелектрана Арвати
  2021-11-11 09:00:002021-11-11 16:00:00Охриддел од ул. Димитар Влахов, дел од ул. Даме Груев и ул. Мите Богоевски
  2021-11-11 09:00:002021-11-11 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Ул.Христо Татарчев 22
  2021-11-11 10:00:002021-11-11 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Кочанска
  2021-11-11 09:00:002021-11-11 14:00:00Скопје Аеродромдел од с.Батинци (м.в.Ќупријан)
  2021-11-11 08:15:002021-11-11 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Ресенска од бр. 3 до бр. 12
  2021-11-11 08:00:002021-11-11 11:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Дел о Ул. Перо Наков бб-Мотоцентар, Дел о Ул. Перо Наков бб-Бензинска пумпа, Дел о Ул. Перо Наков бб АС Интернационал
  2021-11-11 12:00:002021-11-11 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Дел од ул.Лазар Трповски - ресторан Амигос во Бутел 2
  2021-11-11 09:30:002021-11-11 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровООУ Тихомир Милошевски во Ново Село и корисниците околу училиштето на ул.Волковска
  2021-11-11 09:00:002021-11-11 15:00:00Тетовос.Шипковица, с.Вешала, с.Бозовце, с.Бродец, с.Вејце, Шипковачко Теќе, Ресторан Лумаре-Бањиче
  2021-11-11 06:30:002021-11-11 13:30:00ТетовоКомпанија Хелга на патот за Брваница, дел од с.Брвеница на излезот кон Челопек до фарма ЗЗ Едниство с.Челопек, Објектите во близина на Радио Тетово
  2021-11-11 09:00:002021-11-11 15:00:00Тетовоул. Гоце Делчев, населба Поток делот кај православни гробишта
  2021-11-11 09:00:002021-11-11 15:00:00Тетоводел од ул.Браќа Миладинови од ф-ка Тетекс кон с.Фалише, објектите покрај автопат Тетово-Гостивар од подвозникот во населба Деребој до клучката за с.Бреница
  2021-11-11 08:30:002021-11-11 13:30:00ШтипЦРВУЛЕВО: БОНИК, ПЕЧУРКАРА, ЦРВУЛЕВО, РУЉАК, ПРИПЕЧАНИ, КАЛАУЗЛИЈА, ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ВРТЕШКА, ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ