сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 11 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-11 10:00:002022-08-11 13:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Каирска.
  2022-08-11 07:30:002022-08-11 18:00:00Гевгелијадел од корисниците од Валандово во близина на бензинска пумпна Макпетрол (Технички преглед , конфекција Нама, бензинска Макпетрол и Дим комерц)
  2022-08-11 12:00:002022-08-11 15:00:00Скопје Аеродромдел од с. Горно Соње м. в. Под Црква
  2022-08-11 09:00:002022-08-11 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Иван Цанкар
  2022-08-11 08:30:002022-08-11 12:00:00КочаниПРОБИШТИП - ул. ЈНА на потегот од Тера Маркет до излезот кај Макпетрол
  2022-08-11 09:00:002022-08-11 12:00:00Скопје Аеродромул. Христо Татарчев, подуличка 22
  2022-08-11 09:30:002022-08-11 13:30:00Струмицадел од с.Добрејци
  2022-08-11 10:00:002022-08-11 13:30:00ОхридПогон ТЕОЛИ, Бензинска пумпа ОКТА, ул. Железничка
  2022-08-11 10:00:002022-08-11 12:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Востаничка (околу бр. 13б непарните)
  2022-08-11 08:40:002022-08-11 15:00:00Битолас. Зашле, с. Суво Грло, с. Брезово, с. Радобор и Космофон
  2022-08-11 08:30:002022-08-11 10:30:00КумановоДЕЛ ОД С. СТАРО НАГОРИЧАНЕ (маала Карашутинци)
  2022-08-11 09:00:002022-08-11 14:30:00Тетовоул. Видое Смилевски Бато, дел од ул. Маршал Тито карши ВЕРО и ул. Предраг Јанчевски, ул.120, 121, делот кај пазарот, ул. ИЛР кај пазарче, ул Пролетеркса и ул. Вера Цири Вири, поштата во Тетово, ул. Годе Делчев, ул. Љубљанска, Нишка, Партизанска, Крушевачка, ул. 151, 152, 153, 154, населба Дреноец
  2022-08-11 08:30:002022-08-11 10:30:00Тетоводел од с. Желино кај школото, с. Чифлик, с. Добарце, с. Долна Лешница, с. Горна Лешница, с. Ларце, с. Сараќино.
  2022-08-11 08:30:002022-08-11 15:00:00Тетоводел од с. Сараќино, објекти кои се наоѓаат на влез во селото и објекти кои се наоѓаат во новата населба
  2022-08-11 10:30:002022-08-11 12:00:00ОхридСвињарска Фарма Белчишта, Пилана Ново Село, Ф-ка Макител Ново Село, Ф-ка Милкус Белчишта
  2022-08-11 08:00::002022-08-11 15:00:00Стругакорисниците околу викенд населба Елен Камен и хотел Макпетрол

  НАЈНОВИ ВЕСТИ