петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 10 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 10 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-10 08:102023-08-10 16:00Битолас. Беранци, водовод Беранци, д. Српци, ОНЕ Беранци и стопанство Даме Груев
  2023-08-10 09:002023-08-10 14:30Битолас. Егри
  2023-08-10 11:002023-08-10 13:00ВелесНаселба Речани,Улица Академик Пенчо Давчев
  2023-08-10 08:052023-08-10 14:00ВелесГорно и Долно Јаболчиште
  2023-08-10 09:002023-08-10 11:00ВелесНаселба Трпезица
  2023-08-10 09:002023-08-10 14:00Гостивардел од с.Маврово-област крстови 2
  2023-08-10 08:002023-08-10 14:00Гостиварс.Куново, с.Трново
  2023-08-10 08:302023-08-10 11:00КочаниВИНИЦА - фирма за текстил БТБ
  2023-08-10 08:302023-08-10 12:30КочаниВИНИЦА - објект Развоен Центар-Винчини на влезот на Виница, с.Лески
  2023-08-10 07:002023-08-10 12:00КратовоЛозаново, Трештен дол, Баглак, Осичка, Домач, Дурачка Река, Плажа, Пашина Воденица и Самоково во Крива Паланка и селата Дурачка Река, Станци, Дренак, Б'с, Варовиште, Кошари, Кркља, Жидилово, Узем, Добровница, Киселица, Трново, Мала Црцорија, Голема Црцорија, Крстов Дол, Луке, Подржи Коњ и Граничен премин Деве Баир, Гасификација и околината
  2023-08-10 09:002023-08-10 15:00КумановоЛИПКОВО - дел од корисниците на влез десно помеѓу реката и с. Оризаре
  2023-08-10 08:002023-08-10 13:00Прилепс.Борино, с.Селце Крушевско, с.Белушино
  2023-08-10 09:002023-08-10 11:00Скопје АеродромПАРТЕНИЈ ЗОГРАФСКИ, РИЛСКИ КОНГРЕС, ВОСТАНИЧКА, СЛАВЕЈКО АРСОВ
  2023-08-10 08:302023-08-10 11:00Скопје Аеродромдел од ул.Костурски Херои (од бр.49 до 57)
  2023-08-10 09:002023-08-10 11:30Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Стопанска Банка АД Скопје, комплекс кафичи на КЕЈ 13 ти Ноември и Халк Банка на плоштад Македонија
  2023-08-10 09:002023-08-10 14:30Тетоводел од с.Вратница
  2023-08-10 09:002023-08-10 13:00Тетоводел од с.Нераште, објекти кои се наоѓаат на влезот во селото
  2023-08-10 09:002023-08-10 10:00Штипул.Пиринска бр.75А, 75Б, 75Ц, 77, 79, 81, 83, 130, 132, 134, ул.Сремски Фронт бр.4, ул.Пиринска (зграда на Југококта), ул.Сутјеска бр.47, 51, 53, 55, 57, 59, 61 и 63

  НАЈНОВИ ВЕСТИ