вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 10 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 10 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 13:00:00Битоладел од ул. Борис Кидрич, Васко Карангелевски, Игњат Атанасовски, Ѓорѓи Бацарев и Младински Бригади.
  2021-06-10 08:30:002021-06-10 15:30:00Велескорисници кај згради Вел Сити 1 и Вел Сити 2 на ул. Благој Ѓорев
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 15:00:00Гостивардел од с.Здуње- област пат за Равен
  2021-06-10 09:30:002021-06-10 14:30:00КочаниВИНИЦА: ул. Браќа Миладинови (објектите околу Автобуска станица), ул. Кочо Рацин, казино Адмирал на ул. Браќа Миладинови, Жито Маркет на ул. Браќа Миладинови
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 12:00:00КочаниВИНИЦА: с.Јакимово
  2021-06-10 08:30:002021-06-10 15:00:00Кратовос.Страцин, с.Трновац, Крива Река, с.Пендак, с.Ветуница, репетиторите на Т Мобиле во с.Страцин.
  2021-06-10 08:15:002021-06-10 14:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од с.Кркља, нас.Самоков, с.Жидилово, нас.Плажа, нас.Дервен
  2021-06-10 08:00:002021-06-10 14:30:00Кратовос.Баратлија и м.в Билино.
  2021-06-10 08:00:002021-06-10 13:00:00КумановоЗгради на плоштад Маршал Тито од НЛБ Банка до слаткарница Реклама
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 13:00:00Кумановодел од ул.Доне Божинов - ( Икс Миледи,Супер Срк,Елида )
  2021-06-10 09:30:002021-06-10 16:30:00ОхридРЕСЕН: репетитор на Сител и А1 над с.Сопотско,Компостара, Село Сопотско, село Златари
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Ул.Марко Орешковиќ
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 14:30:00Скопје Аеродромс.Цветово
  2021-06-10 08:30:002021-06-10 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Иван Козаров, бр.45, бр.47 и околните објекти
  2021-06-10 08:00:002021-06-10 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од улица 166 во Крњево
  2021-06-10 09:30:002021-06-10 10:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Ул. Благоја Стефковски(објекти во близина на Коњички клуб во Хиподром)
  2021-06-10 06:30:002021-06-10 07:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Ул. Благоја Стефковски (објекти во близина на КАМ маркет)
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од Стопански Двор, во близина на „Галафарм“
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Козле под улица 2
  2021-06-10 11:00:002021-06-10 13:00:00Струмицадел од с.Куклиш
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 11:00:00Струмицадел од ул.Пиринска, дел од ул.Бел Камен, дел од ул.Крушевска Република, дел од ул.Плачковица, ул.Брегалница Струмица, дел од ул.Пиринска, дел од ул.Бел Камен, дел од ул.Крушевска Република, дел од ул.Плачковица, ул.Брегалница
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 14:00:00Тетоводел од с.Брвеница
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 15:00:00Тетовос.Јажинце, бензиската пумпа пред с.Јажинце, ТС Граница, ТС Караула Јажинце, с:Рогачево, ТС Караула Рогачево и ТС Репетитор Рогачево, с.Старо Село, објекти кои се напојуваат од ТС Сурин и ТС Сурин 2, с.Рогачево
  2021-06-10 12:30:002021-06-10 15:30:00Тетоводел од населбата Купеник, објекти кои се наоѓаат на ул.А.Ј.Журчин над патот за Попова Шапка
  2021-06-10 08:35:002021-06-10 12:00:00Тетоводел од М.Речица ул.171, 172, ул.163,164 ул.179, 188
  2021-06-10 09:00:002021-06-10 12:00:00Тетоводел од с.Голема Речица , објекти кои се наоѓаат во близина на водната пумпа

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја