сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 09 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 09 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-09 09:30:002021-09-09 14:00:00БитолаДел од с. Нижеполе
  2021-09-09 08:00:002021-09-09 09:00:00Битолаул.Св.Нектариј Битолски, Срем, Марјан Божиновски
  2021-09-09 07:00:002021-09-09 10:00:00Гевгелијасите корисници од с.Негорци вклучително и индустриските објекти во близина на овие села и Негорските бањи
  2021-09-09 09:15:002021-09-09 10:15:00ГостиварС.Градец ( од центар кон с.Пирок)
  2021-09-09 10:00:002021-09-09 12:00:00Гостиварс.Ниќифорово- цело село
  2021-09-09 09:00:002021-09-09 14:00:00Гостивардел од с.Маврово - област кај Мавровки
  2021-09-09 13:30:002021-09-09 15:00:00Гостивардел од с.Маврово- област кај Електро Скопје
  2021-09-09 08:05:002021-09-09 14:30:00ДелчевоБЕРОВО: Абланица, Брана Линако, Брана Мост, хотел ВИП, ресорт Аурора, МХЕ Беровско Езеро, МХЕ Клепалска река 321 и 322, м.в.Пипонски колиби, Космофон Беровско Езеро
  2021-09-09 09:00:002021-09-09 15:00:00Кичево ул. Питу Гули, Тренко Тасеки, Мечкин Камен, Рестoрант Панорама, ТВ Ускана
  2021-09-09 08:20:002021-09-09 15:00:00Кратовомаала Табачка, нас.Бојаџиско, с.Близанци, с.Луково и Филтер станица.
  2021-09-09 08:30:002021-09-09 14:30:00Кумановодел од корисниците во с.Романовце, Агино Село, Романовце Самет 2, Јафи Гранити, Пумпна Станица Романовце, Железничка Станица Романовце и Брзак
  2021-09-09 09:40:002021-09-09 10:40:00Охридс.Отешево и Керамичка Колонија, с.Сирхан, Авто Камп Сирхан, Вилска Населба Сирхан
  2021-09-09 10:00:002021-09-09 14:00:00Охриддел од ул. Марко Цепенков
  2021-09-09 08:30:002021-09-09 11:30:00Прилепул.Леце Котески во близина на СОУ Ристе Ристески Ричко, Бензиска Салида, Авто сервис Палма Шоп, Салон за Мебел Венеција, Печатница Ацетони, Салон за Плочки Грација
  2021-09-09 12:00:002021-09-09 14:00:00Прилепул.Андон Слабејко, Дел од ул.Димо Наредникот кај Судот
  2021-09-09 09:00:002021-09-09 12:00:00Скопје Аеродромдел од ул.23ти Октомври
  2021-09-09 08:30:002021-09-09 15:30:00Скопје Аеродромдел од с.Добри Дол
  2021-09-09 09:00:002021-09-09 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Ѓорѓи Пешков бр.4, 6, 8, 10 и бр.3, 5, 7, 11 (цела Боемска улица)
  2021-09-09 09:00:002021-09-09 11:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Домазетовска
  2021-09-09 08:30:002021-09-09 14:30:00Скопје АеродромГОРНО СОЊЕ: ул.3
  2021-09-09 10:00:002021-09-09 14:00:00Скопје Ѓорче Петровс.Волково улица 24
  2021-09-09 10:00:002021-09-09 14:00:00Струмицас.Шипковица и ЕВН Летувалиште на планина Плачковица
  2021-09-09 09:10:002021-09-09 15:00:00Тетовос.Вешала и с.Бродец

  НАЈНОВИ ВЕСТИ