вторник, октомври 3, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 08 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 08 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-08 08:00:002021-07-08 14:00:00Гевгелијас.Селемли, Базна станица на Т Мобиле Селемли и Пумпна станица Селемли
  2021-07-08 09:00:002021-07-08 10:00:00Гостивардел од ул.Мара Угринова- област кај Авто салон Цобе
  2021-07-08 09:00:002021-07-08 13:00:00Гостивардел од с.Врапчиште - област на влез
  2021-07-08 14:00:002021-07-08 16:00:00Делчеводел од с. Разловци околу Школото
  2021-07-08 07:45:002021-07-08 14:30:00ДелчевоБЕРОВО: Беровско Езеро, Брана Линако, Абланица, Лаката, МХЕ Клепалска Река, МХЕ Беровско Езеро, Рибарник Шумско
  2021-07-08 08:00:002021-07-08 10:00:00ДелчевоТрговски центар ПЕЛА - Делчево
  2021-07-08 08:00:002021-07-08 11:00:00Охридул.15ти Корпус, ул.Веле Марков
  2021-07-08 09:00:002021-07-08 13:00:00Скопје АеродромПРИПОР: Дел од ул.Христо Татарчев 14, над кривината
  2021-07-08 08:45:002021-07-08 13:00:00Скопје Васил Главиновс.Текија
  2021-07-08 09:00:002021-07-08 16:00:00СтрумицаКонче, Дедино, Ракитец, Долни и Горни Липовиќ, Лубница, Габревци, Долни Радеш, Макпетрол Лакавица, Пункт Јака Лакавица, Пожар
  2021-07-08 10:00:002021-07-08 14:30:00Тетоводел од с.Гајре
  2021-07-08 09:00:002021-07-08 15:00:00Тетовос.Слатино, објекти кои се наоѓаат во делот од џамијата кон с.Лешок
  2021-07-08 09:00:002021-07-08 15:30:00Тетовос.Сетоле, с.ЏЕПЧИШТЕ, дел од Ренова кој се напојува од ТС Ренова 2, с.Отуње, с.Једоарце, с.ЏЕПЧИШТЕ, објекти кои се наоѓаат во близина на Поштата
  2021-07-08 09:00:002021-07-08 15:00:00Тетовос.Нераште
  2021-07-08 09:00:002021-07-08 16:00:00ТетовоС.Копачин Дол, С.Церово, С.ГУРГУРНИЦА, С.Добарце, С.РОГЛЕ, сепарација Стримница, с.Ново Село Дервенд, Гумара, С.ЛУКОВИЦА, С.Седларево, с.Желино, гипсарата кај школото, С.ФАЛИШЕ, С.Долна Лешница, С.Чифлик, С.Ново Село - Дервенд, С.Стримница, С.Горна Лешница, С.Ларце, с.Желино, дел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат околу школото, објекти кои се наоѓаат над школото, С.МЕРОВО
  2021-07-08 11:00:002021-07-08 12:30:00Тетоводел од град Тетово - населба Пржова Бавча, дел од улиците: Штипска, Мурат Бафтијари, Киро Ристовски Дрнц, 101 (кај пазарот во П. Бавча)
  2021-07-08 07:30:002021-07-08 15:30:00Штипдел од ул.5-ти Конгрес и ул.Сутјеска, делот Комплекс Дукани Автокоманда и КИТ-ГО ДООЕЛ
  2021-07-08 10:00:002021-07-08 12:00:00Штипдел од Исарот_ул.Димитар Влахов

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја