понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 07 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 07 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-07 08:00:002022-04-07 11:00:00ВелесРЕЧАНИ: дел од ул.Хаџи Косте, дел од нас. Речани (влез), дел од ул. Академик Пенчо Давчев (на влез од нас. Речани)
  2022-04-07 12:00:002022-04-07 14:30:00Велесдел од плоштад Којник, дел од ул. Милан Страчковски, дел од ул. Питу Гули, дел од ул. Игманска, дел од ул. Славе Петков
  2022-04-07 09:15:002022-04-07 15:00:00Гостивариндустриска зона покрај автопат Гостивар-Тетово ( реон на с.Градец )
  2022-04-07 09:40:002022-04-07 15:30:00Гостиварс.Србиново, с.Железна река, с.Страјане
  2022-04-07 12:00:002022-04-07 14:00:00Гостиварс.Врбен
  2022-04-07 08:45:002022-04-07 14:00:00Гостиварс.Дебреше (центар и кон с.Врањовце), с.Врањовце
  2022-04-07 10:00:002022-04-07 12:00:00Гостиварс.Трница, с.Беличица, с.Нистрово, с.Сенце, с.Врбјани
  2022-04-07 08:30:002022-04-07 09:30:00КумановоВикендици Новине
  2022-04-07 11:30:002022-04-07 14:30:00ПрилепКРУШЕВО: ул.Нико Доага кај населба Струнга
  2022-04-07 08:00:002022-04-07 14:00:00Скопје Аеродромдел од с.Ракотинци, од школото кон Добри Дол
  2022-04-07 09:00:002022-04-07 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Востаничка, од раскрсницата со ул.Жванска, до број 65
  2022-04-07 09:00:002022-04-07 11:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: Фирми: ТВ 24, Интерфуд, Боми 10 Логистик, Мираж МК, Форма Нова, Тим Електро Плус, Цеботекс и др., ул. Перо Наков - индустриска зона кај Газела
  2022-04-07 09:00:002022-04-07 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Глумово од Кораби кон обиколница
  2022-04-07 11:00:002022-04-07 16:00:00Скопје Кисела Воданаселба Пинтија,Фирми на бул.Борис Трајковски, Сите стопански и нестопански објекти на делот од нас.Пинтија до КАМ - Драчево
  2022-04-07 09:00:002022-04-07 15:00:00Струмицадел од с.Старо Балдовци, училиште
  2022-04-07 09:30:002022-04-07 12:00:00ТетовоЈЕГУНОВЦЕ: Каменолом Јегуновце

  Краткотрајно без напон ќе бидат и водната пумпа во с.Јегуновце и ХПП Барт Енерги
  2022-04-07 09:30:002022-04-07 15:00:00Тетовос.Блаце, с.Милетино
  2022-04-07 09:30:002022-04-07 12:00:00ШтипУЛ.ЕВРЕЈСКА И ОКОЛНИТЕ
  2022-04-07 12:30:002022-04-07 15:00:00ШтипУЛ.ОХРИДСКА, ХРИСТО БОТЕВ, ТОДОР ЧУЧКОВ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ