недела, март 7, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 05 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 05 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-05 10:00:002020-11-05 15:00:00ВелесЦРКВИНО: Веноле, Црквино, кланица Агриа, асфалтна база Веноле, викенд населба Бабуна
  2020-11-05 09:00:002020-11-05 15:00:00Гостиварс.Врапчиште - област накај автопат
  2020-11-05 07:00:002020-11-05 09:00:00Гостиварнас.Малеарди, нас.6-та Зона, нас.Дутлок, нас.Грудајца, нас.Циглана, ул.Никола парапунов, ул.ЈНА. ул.Живко Брајковски, ул.18 Ноември, ул.Седек Костоски, ул.Илинденска, бул.Браќа Ѓиноски, ул.Беличица, ул.Гоце Делчев, централно градско подрачје, ул.Браќа Блажески, ул.Сретко Крстевски
  2020-11-05 09:30:002020-11-05 13:30:00Гостиварс.Добридол ( центарот на селото)
  2020-11-05 08:30:002020-11-05 14:30:00ДелчевоБЕРОВО: м.в Сливница
  2020-11-05 09:30:002020-11-05 15:00:00Кавадарцидел од Гоце Делчев, Народна Младина, Љубашка, Козара, Словенска
  2020-11-05 08:45:002020-11-05 15:00:00КичевоПЛАСНИЦА: делот околу с.Ижиште - пилана
  2020-11-05 08:30:002020-11-05 15:00:00Кичеводел од ул.Скопска
  2020-11-05 11:00:002020-11-05 15:00:00КочаниФабрика Пејпер Милл
  2020-11-05 09:30:002020-11-05 14:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Тодор Александров, ул. 11-ти Октомври, ул. Христијан Т. Карпош
  2020-11-05 08:30:002020-11-05 15:00:00Кратовос.Псача, Фармите Псача и Бонум.
  2020-11-05 08:10:002020-11-05 14:30:00Кратоводел од с.Мождивњак.
  2020-11-05 08:00:002020-11-05 15:00:00Кумановос.Шупљи Камен, с.Шупљи Камен ( сепарација во с.Шуплљи Камен ), с.Орашац
  2020-11-05 08:00:002020-11-05 15:00:00Куманово с.Мглинце
  2020-11-05 09:00:002020-11-05 12:00:00Прилепул.Ленин, ул.Кире Ристески Србинот, ул.Ристо Секирчанец, Дел од Бул.Гоце Делчев кај новата автобуска станица
  2020-11-05 07:00:002020-11-05 13:00:00ПрилепДел од индустриска зона Партизанка кај Зоки лим и магацини од Бомита
  2020-11-05 08:30:002020-11-05 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Иван Хаџи Николов , непарни броеви 109,101,103 до 141
  2020-11-05 08:30:002020-11-05 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Петричка
  2020-11-05 08:30:002020-11-05 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од село Глумово
  2020-11-05 09:00:412020-11-05 16:00:00Стругаулица Мислешевски пат (на потегот од маркет Миса кон сред село)
  2020-11-05 10:00:002020-11-05 15:00:00Струганас. Плитишта на потегот од хотел Амбасадор до Бамбини Шоп
  2020-11-05 09:00:002020-11-05 15:00:00СтрумицаКОНЧЕ: с.Ракитец, с.Долни Липовиќ. с.Горно Липовиќ, мв.Пожар, с.Долни Радеш, с.Габревци, бензинска пумпа Макпетрол Лакавица, с.Дедино, с.Конче и с.Лубница
  2020-11-05 09:35:002020-11-05 15:00:00Тетовос.Бозовце и с.Вешала
  2020-11-05 10:00:002020-11-05 14:00:00Тетоводел ул.Димо Гавровски Кара, дел од бул.Маршал Тито од крстосницата со ул.Јане Сандански до крстосницата со бул.Благоја Тоска
  2020-11-05 08:20:002020-11-05 16:30:00Тетовонаселба Деребој
  2020-11-05 09:00:002020-11-05 15:00:00ТетовоТЕАРЦЕ: долниот дел на с.Теарце по патот за с.Пршовце
  2020-11-05 09:30:002020-11-05 14:00:00Штипдел од нас.Македонка

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја