недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 04 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-04 09:00:002022-08-04 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше
  2022-08-04 08:45:002022-08-04 14:00:00Делчевос.Град, Алпинком, Обел градба, Сепарација Град, Гео Инг
  2022-08-04 10:00:002022-08-04 13:00:00ДелчевоБакина Ливада, с.Габрово
  2022-08-04 07:45:002022-08-04 14:00:00Кратовос.Криви Камен, с.Радибуш
  2022-08-04 08:00:002022-08-04 14:00:00Кумановодел од ул.Дрган Стопаревиќ (почеток на улица), дел од ул.Дрган Стопаревиќ (почеток на улица), дел од ул.Трета МУБ (раскрсница со Драган Стопаревиќ), ул.Ангел Дуцо
  2022-08-04 08:30:002022-08-04 13:30:00Охридс. Крушје, с. Лева Река, ТС Мобимак Крушје и ТС Пумпи Крушје.
  2022-08-04 08:00:002022-08-04 13:00:00Охриддел од ул. Туристичка и дел од ул. Железничка кај место викано Зона Запад во Охрид
  2022-08-04 08:00:002022-08-04 14:30:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од ул.Блажо Орландиќ (парни од бр.8 нагоре)
  2022-08-04 08:30:002022-08-04 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Орце Николов
  2022-08-04 09:00:002022-08-04 12:00:00Скопје АеродромДОЛНО КОЛИЧАНИ: Дел од ул.2, с.Долно Количани.
  2022-08-04 08:30:002022-08-04 14:30:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: Рудопроект, Каменолом Вардар Градба, Викендици Јаболци, с.Јаболци, Сателитски Центар Нова Брезница, Нова Брезница, Ловиште Јасен, викендици Држилово, с.Држилово, Карст с.Јаболци, Викендици Патишка Река, с.Патишка Река, ПЦЦ Хидро

  СТУДЕНИЧАНИ: с.Осинчани, с.Малчиште, с.Елово, с.Црн Врв
  2022-08-04 10:30:002022-08-04 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Струшка
  2022-08-04 09:00:002022-08-04 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: корисниците од с.Буковиќ, Раовиќ, Ласкарци, Паничари
  2022-08-04 08:00:002022-08-04 10:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Александар Македонски
  2022-08-04 09:15:002022-08-04 12:30:00Тетовокорисниците од ул. Д.Г.Кара
  2022-08-04 08:35:002022-08-04 14:30:00Тетоводел од с.Пршовце од џамијата кон Отушиште, дел од с.Глоѓи објектите кај школото, с.Отушиште покрај река Бистрица
  2022-08-04 09:00:002022-08-04 14:00:00Тетовоул.101 бб во с. Горно Седлареце
  2022-08-04 10:00:002022-08-04 10:30:00ШтипБАЖЕ ПЛЕШКОВ, ПУМПИ СЕЛЦЕ, ЉУПЧО ЦОНЕВСКИ, ВИЛИ 15-ТИ КИЛОМЕТАР, ЛАКАВИЦА, НЕМЕТАЛИ ПУМПИ, СТЕПАНЦИ, ЕУРО ЛОЗАР, СУВО ГРЛО, ГОРАЧИНО, СЕПАРАЦИЈА НИКОМАНЕЦ, ЛЕСКОВИЦА, КОЗАРНИК, БРЕСТ, 20-ТИ КИЛОМЕТАР, КОСМОФОН И МОБИМАК СЕРТА, ЛОВИШТЕ СЕРТА, ПИПЕРЕВИ, ГАРВАМ, СКОРУША И ЗАГОРЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ