петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 03 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 03 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-03 08:002023-08-03 16:00Битолаул.Бистра
  2023-08-03 09:002023-08-03 13:00Битоладел од корисниците на ул. Новачки пат, (Објекти спроти Цермат), Кафтанџица (магацини на Црвен Крст, Пилана, Вино Мак и некои околни објекти)
  2023-08-03 08:352023-08-03 15:15Гостиварс.Куново, с.Трново
  2023-08-03 08:002023-08-03 14:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од нас.Баглак
  2023-08-03 07:302023-08-03 09:30Кумановодел од корисниците од Нас.Карпош кај воени објекти
  2023-08-03 09:002023-08-03 12:00Кумановодел од корисниците од с.Градиште
  2023-08-03 09:302023-08-03 11:30КумановоЖЕГЉАНЕ, АРБАНАШКО, БУКОВЉАНЕ, ЦВЕТИШНИЦА, ПУЗАЈКА, СТЕПАНЦЕ, ДРАГОМАНЦЕ, КОКИНО, ОСИЧЕ, ДЕЈЛОВЦЕ, РАМНО, МАЛОТИНО, ДЛАБОЧИЦА
  2023-08-03 12:002023-08-03 14:00КумановоБУКОВЉАНЕ, ДЕЈЛОВЦЕ, ЦВЕТИШНИЦА, АРБАНАШКО, ДЛАБОЧИЦА, ОСИЧЕ, КОКИНО, РАМНО
  2023-08-03 08:002023-08-03 16:00Прилепул.Пенка Котеска-дел, ул.Борка Талески-дел, ул.Цена Џинорозот, ул.Владо Стојаноски, ул.Благоја Стојаноски,ул.Добре Иваноски-дел, уч.Прохор Пчински-дел, ул.Борка Медарот-дел, ул.Круме Спиркоски-дел
  2023-08-03 09:302023-08-03 12:30Прилепул.Орде Чопела на излез од Прилеп, фирма Стибера, Агро Инвест, Лирна, Корвин Стоун
  2023-08-03 06:002023-08-03 09:00Скопје Васил ГлавиновМАРИНО: Импласт на ул.500 бр.2Б.
  2023-08-03 09:002023-08-03 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Ул.Мавровска, Бр.2, во населба Хром
  2023-08-03 13:002023-08-03 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Стенковец - објекти позади казино КИНГ Стенковец
  2023-08-03 09:002023-08-03 15:00ТетовоТРЕБОШ, ПАЛАТИЦА, ОЗОРМИШТЕ
  2023-08-03 10:002023-08-03 14:00ШтипЗОКО ХАРТ, НИМЕКС СА, КРАВАРСКА ФАРМА, ТАРИНЦИ ПОМПИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ