понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија на 17-09-2020

  Планирани прекини во дистрибутивен систем за електрична енергија на 17-09-2020.

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-09-17 05:30:002020-09-17 07:30:00ПрилепБез ЕЕ ќе биде централното градско подрачје, кратки прекини поради поради замена на броила за улично осветлување
  2020-09-17 09:00:002020-09-17 15:00:00Гостивардел од с.Маврово- област крстови 1.
  2020-09-17 08:30:002020-09-17 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: Викендици планина Плачковица
  2020-09-17 12:00:002020-09-17 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул Благоја Гојан и околните уличиња
  2020-09-17 09:30:002020-09-17 14:30:00КичевоКИЧЕВО: дел од село Долно Преглово.
  2020-09-17 09:00:002020-09-17 13:00:00ПрилепПРИЛЕП: ул.Драган Димески, ул.Климент Охридски, ул.Никола Вапцаров
  2020-09-17 09:00:002020-09-17 14:00:00ПрилепПРИЛЕП: с.Вранче, с.Кутлешево, с.Средорек, с.Бело
  2020-09-17 09:00:002020-09-17 11:00:00КумановоКУМАНОВО: Без електрична енергија ќе биде дел од нас.Ѓорче Петров ( Магаза - Према кланица - БДА )
  2020-09-17 08:00:002020-09-17 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од Пинтија, реонот од населбата кон Манастирот
  2020-09-17 08:30:002020-09-17 14:30:00ДелчевоМАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА: дел од ул-те 14 Јуни , Горна Река и Вера Јоциќ.
  2020-09-17 10:30:002020-09-17 13:30:00Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: с.Долно Соње, делот кон Говрлево.
  2020-09-17 09:20:002020-09-17 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Врбјане, с.Сенце,с.Трница, с.Беличица, с.Горна Волковија
  2020-09-17 08:00:002020-09-17 15:00:00Кратовос.Градец, с.Метежево, с.Огут, с.Осиче, с.Габар
  2020-09-17 09:30:002020-09-17 15:00:00Тетовос.Брезно
  2020-09-17 08:00:002020-09-17 11:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од ул.Партизанска во Крива Паланка.
  2020-09-17 08:30:002020-09-17 12:30:00Скопје Аеродромс.Добри Дол, делот со викендиците во потегот кон Маркова Сушица.
  2020-09-17 12:30:002020-09-18 15:00:00СтругаСело Кривци
  2020-09-17 09:00:002020-09-17 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: Агенција за разузнавање и Електрана Хидроинвест, Дел од с.Мирковци, с.Чучер, с.Сандево, с.Бањани, с.Горњани.
  2020-09-17 09:30:002020-09-17 12:00:00СтругаСело Селокуќи

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја