четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 27 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 27 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-27 08:00:272022-05-27 16:00:27БитолаДел од с. Црнобуки
  2022-05-27 07:30:442022-05-27 11:00:44ВелесДел од корисниците на Ул. Пенчо Давчев, областа околу Бензинска станица Макпетрол близу автопатат, м. в. Долни Јолџик
  2022-05-27 09:30:002022-05-27 13:30:00Велесдел од потрошувачите во близина на ООУ Кирил и Методиј, дел од потрошувачите во близина на ул. Архиепископ Михаил
  2022-05-27 09:00:002022-05-27 15:00:10Гостиварс. Горно Јеловце
  2022-05-27 08:45:002022-05-27 16:00:00Гостиварс. Маврово (реонот покрај Скијачкиот Центар)
  2022-05-27 08:30:002022-05-27 13:00:00Кавадарциул. Бел Камен
  2022-05-27 08:00:002022-05-27 15:00:00Кратовос. Петралица, м. В. Потрчин Дол, дел од с. Псача
  2022-05-27 10:00:002022-05-27 16:00:00Охриддел од с. Елшани
  2022-05-27 10:00:002022-05-27 11:00:00Охриддел од с. Трпејца (од средсело кон главниот пат за Св. Наум и продавницата над главниот пат)
  2022-05-27 07:00:002022-05-27 11:00:00Прилепс. Ивањевци, с. Подино, с. Св. Тодори, с. Трновци
  2022-05-27 09:30:002022-05-27 14:00:00Прилепс. Ропотово, с. Костинци, с. Црнилиште, с. Зрзе, Манастир Зрзе, с. Рилево, с. Пешталево
  2022-05-27 09:00:002022-05-27 14:00:00ПрилепБлагоја Јовчески, Борка Лопач
  2022-05-27 08:00:002022-05-27 15:00:00Скопје Аеродромдел од с. Добри Дол (ул.1 на влезот во селото)
  2022-05-27 08:30:002022-05-27 12:00:00Скопје Ѓорче Петровкорисниците од терминал Стенковец до Блаце граничен премин
  2022-05-27 09:00:002022-05-27 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул. Брегалница
  2022-05-27 09:30:002022-05-27 13:30:00Скопје Ѓорче Петровул. Демир Трајко бр. 30 и околината
  2022-05-27 09:00:002022-05-27 16:00:00Стругас. Октиси (од влез на Октиси кон Струга)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ