сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 19 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 19 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-19 09:00:002022-05-19 16:00:00БитолаДел од с. Црнобуки
  2022-05-19 09:00:002022-05-19 13:00:00БитолаИгнат Атанасовски и ул. Тодор Паница
  2022-05-19 11:15:002022-05-19 13:00:00ГевгелијаВаландово (кај базенот)
  2022-05-19 07:30:002022-05-19 16:00:00Гевгелијаулица Деко Ковачев околу бивши Хотел Пелагонија
  2022-05-19 08:15:002022-05-19 14:00:00ГевгелијаКованец, Серменин, Коњско, Ума, См. вода и Ски центар Кожуф
  2022-05-19 08:00:002022-05-19 11:00:00ГевгелијаВаландово (Мечкин даб, ул. Л. Колишевски до црквата, ул. М. Тито од пазарот кон Пирава), Пекара Биоприн и Горна фарма Агрипро
  2022-05-19 08:00:002022-05-19 12:00:00Гостивардел од с. Чајле
  2022-05-19 08:50:002022-05-19 15:00:00Гостиварс. Тумчевиште, с. Форино, с. Чегране, с. Корито
  2022-05-19 09:00:002022-05-19 15:00:00Гостивардел од с. Дебреше - делот накај с. Врањовци
  2022-05-19 09:00:002022-05-19 12:00:00Кавадарциул. Блажо Јанушев, Васка Калајџиска, Ило Виларов, 8-ми Ноември, Питу Гули, Страшо Пинџур
  2022-05-19 08:30:002022-05-19 11:30:00КавадарциДолни Дисан, Горни Дисан, Вешје и Барово
  2022-05-19 10:00:002022-05-19 12:30:00Кичеводел од потрошувачите од с. Србица и Ново Село
  2022-05-19 09:15:002022-05-19 15:00:00КичевоМанастир Св. Богородица
  2022-05-19 08:00:002022-05-19 14:30:00Кратоводел од с. Туралево
  2022-05-19 08:00:002022-05-19 14:30:00КратовоКрива Паланка, нас. Грамаѓе, дел од Конопница, ул. Пролетерска, објектите околу Борчева Кафана.
  2022-05-19 11:30:002022-05-19 14:00:00Кумановоул. Димитар Влахов, Ленинова, Плоштад Нова
  2022-05-19 08:00:002022-05-19 11:00:00Кумановоул. Доне Божинов - Стара пошта, Сенатор, зграда Спорт Реалити
  2022-05-19 10:00:002022-05-19 14:00:00Прилепс. Никодин, с. Ракле, с. Топлица
  2022-05-19 12:00:002022-05-19 14:00:00Прилепс. Кореница
  2022-05-19 09:30:002022-05-19 11:30:00ПрилепКРУШЕВО - с. Милошево
  2022-05-19 10:00:002022-05-19 15:00:00Скопје Аеродромпосле општината по главниот пат кон Соње
  2022-05-19 10:00:002022-05-19 14:00:00Скопје Аеродромул. Христо Татарчев 22
  2022-05-19 08:30:002022-05-19 12:30:00Скопје Васил Главиновул. Лазар Поп трајков бр. 24, 25, 27 и околината
  2022-05-19 09:00:002022-05-19 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровВикендици Побожје
  2022-05-19 10:00:002022-05-19 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровМИРКОВЦИ - дел од корисниците кај Четири Воденички
  2022-05-19 09:00:002022-05-19 15:00:00ТетовоПопова Шапка, објекти кои се наоѓаат во средниот дел на викенд населбата во близина на бачилото Први Мај
  2022-05-19 10:00:002022-05-19 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - УЛ. ВАНЧО АНГЕЛОВ, М. В. ЛИВАДИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ