понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 27 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-27 09:00:002022-04-27 15:30:00Битолас. Мренога, с. Вирово, ХПП Вирово, с. Боиште и с. Церово.
  2022-04-27 07:00:002022-04-27 12:00:00Гевгелијанаселените места Стојаково и Селемли, во Богданци фирмата Ривешпед
  2022-04-27 09:00:002022-04-27 14:00:00Гевгелијапомеѓу Ст. Дојран и Н. Дојран
  2022-04-27 07:00:002022-04-27 12:00:00ГевгелијаБогданци, Оранжерии, Агроградина, Бовекс, Здравствена установа Ројал, Бреботекс, Беровска мала и потрошувачите од ул. М. Тито од Драги ком до Пошта Богданци
  2022-04-27 08:45:002022-04-27 13:00:00ДелчевоТРАБОТИВИШТЕ - Пумпи Шамако и Рудине
  2022-04-27 08:00:002022-04-27 14:00:00Кратовос.Крстов Дол.
  2022-04-27 08:30:002022-04-27 14:30:00Кумановос.Долно Којнаре, Четирска маала
  2022-04-27 09:45:002022-04-27 10:45:00КумановоРОПАЛЦЕ - Ролаце млин и фабрика бетон Ропалце
  2022-04-27 08:00:002022-04-27 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - ул. Румена Хаџипанзова
  2022-04-27 09:00:002022-04-27 12:00:00Скопје АеродромДОЛНО ЛИСИЧЕ, ул. 7, с. Долно Лисиче
  2022-04-27 12:30:002022-04-27 15:00:00ТетовоМАЛА РЕЧИЦА - улици: 187,188,189 и дел од улиците 177,179 и 182
  2022-04-27 10:00:002022-04-27 12:30:00Тетовос. Првце и дел од с. Одри на влезот од с. Доброште
  2022-04-27 09:30:002022-04-27 12:00:00Тетоводел од град Тетово, Стопанска Банка, Хотел Лирак, Адмирал казино и објекти кои се наоѓаат во нивна близина
  2022-04-27 11:00:002022-04-27 12:00:00ШтипДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ ЃУРИШТЕ, МЕТЕОРОЛОШКА СТАНИЦА, СИТЕЛ, А1, ЃУРИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ