недела, мај 28, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 02 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-02 08:00:002021-12-02 16:00:00БитолаДел од с. Долно Оризари, Битолско ТС Долно Оризари 3 и Долно Оризари 2
  2021-12-02 09:00:002021-12-02 15:00:00Битоладел од с.Братиндол со околните стопански и нестопански објекти
  2021-12-02 09:00:002021-12-02 11:00:00Гевгелијаод 9 до 11ч.: ул.Моински пат и Индустриската зона кон Ракита
  од 9 до 14ч.: ул.Моински пат до кружниот тек
  2021-12-02 08:30:002021-12-02 15:00:00Гостиварул.Седек Костовски, ул.Браќа Блажески-можни краткотрајни прекини
  2021-12-02 07:40:002021-12-02 14:30:00Делчевос. Двориште, туристички комплекс Бела Вода, Умленски Колиби, туристичка населба Суви Лаки
  2021-12-02 10:00:002021-12-02 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: с. Турско Рудари, с.Шталковица
  2021-12-02 08:00:002021-12-02 16:00:00КратовоРепетитор на А1 во с.Подржи Коњ.
  2021-12-02 08:05:002021-12-02 14:00:00КумановоБабин дол, Биљановце, Новине, Градска депонија, Војни објекти, Краста, Каменоломи Краста, Пчиња, Студена бара, Ново село, Винце, Вакв
  2021-12-02 09:30:002021-12-02 11:30:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Герника 6, ул.Герника 8 и ул.Герника 10
  2021-12-02 08:30:002021-12-02 11:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Франк Харкорт Манинг, дел од ул.14-ти Декември, ОУ „Круме Кепески“, дел од ул.Георги Димитров (кај Тинекс)
  2021-12-02 09:45:002021-12-02 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Објект на „Асиба“ Архив на РМ и околни објекти
  2021-12-02 09:35:002021-12-02 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од објекти во Градски парк
  2021-12-02 10:00:002021-12-02 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Ласкарци
  2021-12-02 10:00:002021-12-02 15:00:00Струмицас.Бајково
  2021-12-02 09:00:002021-12-02 15:00:00Тетоводел од с.Слатино од џамијата кон с.Лешок, с.Лешок, с.Варвара
  2021-12-02 09:30:002021-12-02 10:00:00Тетовос.Селце Ќеч, с.Ново Село, Караула Мазрача
  2021-12-02 09:30:002021-12-02 12:00:00ШтипС.ЧИФЛИК, ЛИПОВ ДОЛ, ЉУБОТЕН, БАЛТАЛИЈА
  2021-12-02 10:00:002021-12-02 12:00:00Штипулуци: Митко Недев, Анте Банина, Сајбие Демир, Љупчо Ефремов и Детската градинка во нас. Сењак

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја