среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-10 07:50:002021-09-10 08:40:00БитолаОпитна, Дифтик, с. Могила, Српци, Беранци, водовод Беранци, Космофон Беранци, Даме Груев, Радобор, Чарлија, Фабрика Радобор, фарма Радобор
  2021-09-10 09:00:002021-09-10 15:00:00Битолаул. Светозар Поповски, ул. Битолска, ул. Краварски пат с. Кравари
  2021-09-10 08:45:002021-09-10 16:00:00БитолаПумпа Масалко, Шикле, Петља, Пилана Макпетрол, Могила Стопанство, ХМС Стрежево
  2021-09-10 09:00:002021-09-10 14:00:00Велесул. Првомајска, потрошувачи кон ПВЦ Алдин Пласт Дислокација на мерни места
  2021-09-10 09:15:002021-09-10 16:00:00Гостиварс.Горјане

  с.Сенокос, с.Неготино, с.Градец - краткотрајно
  2021-09-10 07:45:002021-09-10 14:30:00Делчевовоен објект на АРМ на Голак
  2021-09-10 09:00:002021-09-10 15:00:00Кичевонаселба Чифлик, дел од ул. 11-ти септември, дел од ул. Булевар Ослободување
  2021-09-10 09:00:002021-09-10 14:00:00Кочаниул. Кресненско Востание (дел) и ул.Никола Панпуров во населба Усова Чешма, Кочани
  2021-09-10 09:00:002021-09-10 15:00:00КочаниВИНИЦА: с. Јакимово - околу црквата и пат за с.Црн Камен
  2021-09-10 08:20:002021-09-10 15:00:00Кратовомаала Табачка, нас.Бојаџиско, с.Близанци, с.Луково и Филтер станица.
  2021-09-10 08:30:002021-09-10 14:30:00Кумановокорисници од Краста Викендици
  2021-09-10 08:30:002021-09-10 09:00:00КумановоБабин дол, Биљановце, Новине, Каменолом Краста, Краста Војно, Козјак Каменолом, Џубриште, Метал прес, Пчиња, Млин Драгоња, Студена бара, Ново село, Винце, Вакв
  2021-09-10 08:30:002021-09-10 09:30:00Кумановокорисници од Баби дол, Зелен рид, Доброшане, Гробишта, ( Оли Оникс, махагони, Филанд, Куљар, Топ Спин, Кејп Поинт, Кри кри, Екстра меин Кланица, Џино, Брзи Комерц, Пумпна станица, Доброшане, Интершпед, Прочистителна станица )
  2021-09-10 09:15:002021-09-10 14:00:00КумановоНас.Вера Которка, Веми Текс, Детоил, Доброшане, Обзирум, Асвалтна база Шупљи камен, Сепарација, Млин Јогупка
  2021-09-10 14:00:002021-09-10 14:30:00КумановоБабин дол, Биљановце, Новине, Каменолом Краста, Краста Војно, Козјак Каменолом, Џубриште, Метал прес, Пчиња, Млин Драгоња, Студена бара, Ново село, Винце, Вакв,
  2021-09-10 08:00:002021-09-10 14:00:00Кумановос.Ропаљце
  2021-09-10 16:00:002021-09-10 17:00:00ОхридОТЕШЕВО: с.Сирхан,Ресторан и Авто Камп Сирхан, Вилска Населба Сирхан, с.Отешево и Керамичка Колонија
  2021-09-10 07:30:002021-09-10 15:30:00Скопје Аеродромс.Горно Лисиче, дел од улица Лисец делот околу игралиштето
  2021-09-10 09:00:002021-09-10 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Бриселска
  2021-09-10 09:25:002021-09-10 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Вич зграда бр.26 и број 28, улРазловечко востание - трговски дуќани и околните броеви
  2021-09-10 10:00:002021-09-10 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Ацо Шопов зграда бр.56 и бр.56А и ул.1606 зграда бр.4 (зграда на ф-ка Карпош - Атрија)
  2021-09-10 08:00:002021-09-10 15:00:00СтрумицаКомплекс Згради Кармзов во круг на касарна

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја