среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 25 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 25 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-25 08:30:002021-08-25 16:00:00Битолаул. Довлеџик со околните улички (на потегот од мостот на река Драгор до каналот од реката Курдерес)
  2021-08-25 10:00:002021-08-25 16:00:00Битолаул. Север Југ, ул. Партизанска Битола
  2021-08-25 08:45:002021-08-25 13:00:00ВелесАјдар и Мотел Македонија, с. Караслари, м.в. Под Чука и Чука
  2021-08-25 13:00:002021-08-25 15:00:00Гостивардел од Маврови Анови- населба Бела Вода 2
  2021-08-25 09:00:002021-08-25 11:30:00Гостивардел од с.Падалиште
  2021-08-25 12:00:002021-08-25 13:30:00Гостивардел од с.Падалиште- област кај џамија
  2021-08-25 10:00:002021-08-25 12:00:00Гостивардел од Маврови Анови- населба Бела Вода
  2021-08-25 12:00:002021-08-25 14:30:00Кичевоул. 11-ти Септември кај Осломешка зграда, Арсо Војвода, Мара Угринова-Гина
  2021-08-25 09:00:002021-08-25 11:30:00Кичевоул. Мехмед Мехмеди, Цветко Јаковлески и Гоце Делчев
  2021-08-25 09:00:002021-08-25 15:00:00Кочаниул. Крум Вранински
  2021-08-25 12:00:002021-08-25 13:00:00ОхридТРПЕЈЦА: дел од с.Трпејца кон плажа
  2021-08-25 07:50:002021-08-25 14:00:00Охридс.Горно Лакочереј, црква Св.Спас, репетирор Горенска Чука, с.Ливоишта, с.Вапила
  2021-08-25 08:00:002021-08-25 11:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул.Маџари зграда 28, зграда 30, зграда 32, зграда 34, ОУ Дане Крапчев, ул.Маџари, дел од улица 7, објектите околу ресторан Ханибал
  2021-08-25 09:00:002021-08-25 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од нас.Стопански двор - Блага вода
  2021-08-25 10:00:002021-08-25 14:00:00СтругаВРАНИШТЕ: дел од с.Враништа (новата населба).
  2021-08-25 06:00:002021-08-25 08:00:00СтругаСтопанска Банка Струга и објектите околу Стопанска Банка .
  2021-08-25 10:00:002021-08-25 16:00:55Стругадел од корисниците приклучени на изводот од ТС Фурна Цветко кон улицата Едип Папранику
  2021-08-25 09:00:002021-08-25 14:00:00СтрумицаФазанерија Турија, Брана Турија и ХЕЦ Езотерна
  2021-08-25 10:00:002021-08-25 14:00:00Струмицадел од с.Раклиш кај ТС кула кон центарот
  2021-08-25 09:00:002021-08-25 15:00:00Тетоводел од с.Желино, гипсарата кај училиштето, с.Долна Лешница, дел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат над училиштето, с.Горна Лешница, дел од с.Желино, објекти кои се наоѓаат во близина на училиштето
  2021-08-25 09:00:002021-08-25 13:00:00ШтипСТАР КАРАОРМАН: ДЕЛ ОД С.КАРАОРМАН, ДЕЛОТ ЛЕВО ПОСЛЕ УЧИЛИШТЕТО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја