недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 05 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 05 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-05 06:30:002021-08-05 07:30:00Велесдел од ул. Методија А. Ченто, дел од ул. Борис Трајковски и ул. Крсте П. Мисирков
  2021-08-05 08:55:002021-08-05 13:00:00ВелесБусилци, Врановски Анови, Долно Врановци, Јасеново, болница Јасеново, Ораовец, Војнички мост и Војница, Богомила, Ореше, Нежилово, Чеплес, Оморани, Теово, Согле, Стари Град, Извод, Владиловци
  2021-08-05 08:45:002021-08-05 15:00:00Гостиварс. Нистрово
  2021-08-05 09:00:002021-08-05 14:30:00ДелчевоДел од село Владимирово
  2021-08-05 07:40:002021-08-05 14:40:00ДелчевоТуристичка населба Голак и воен објект на АРМ
  2021-08-05 09:30:002021-08-05 15:00:00Прилепул. Борка Влачарот, ул. Сотка Ѓигиџик
  2021-08-05 10:00:002021-08-05 11:00:00Прилепул. Кожув, ул. Пелагонија, ул. Крсте Мисирков, ул. Ген. Васко Карангелески, ул. Мице Козар
  2021-08-05 09:00:002021-08-05 12:00:00Скопје Аеродромс. Вртекица, с. Долно Количани, с. Пагаруша, с. Равни Габер, с. Горно Количани
  2021-08-05 09:30:002021-08-05 11:30:00Скопје АеродромДел од улиците Иван Хаџи Николов, Робеспјерова, Раде Дакиќ, Јанко Мишиќ, Роман Ролан
  2021-08-05 09:00:002021-08-05 13:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на Партизанска, ул. Софиска и ул. Петар Драганов
  2021-08-05 08:30:002021-08-05 14:00:00СтругаКаменолом Модрич и ХПП Модрич
  2021-08-05 09:30:002021-08-05 13:30:00СтрумицаРАДОВИШ - викенд населба Еренџе, планина Плачковица (цело време), корисниците: фабриките Металпромет, Флутингмак и Флорес, корисници лоцирани кај поранешен Бетон, викенд населба “Бела Црква“, викендици на планина Плачковица на местата Илинден и Козбунар, с. Калузлија, с. Штурово, с. Смиљанци, с. Шипковица, хотел “Бела камен“ и репетитори Бел камен.
  2021-08-05 08:30:002021-08-05 10:00:00Тетоводел од с. Теново кај водна пумпа
  2021-08-05 09:00:002021-08-05 13:00:00Тетовоул. Браќа Миладинови

  НАЈНОВИ ВЕСТИ