четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 04 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 04 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-04 08:30:002021-08-04 12:30:00ГостиварДел од населба Млаки
  2021-08-04 10:00:002021-08-04 13:00:00Кратовос.Кетеново, с.Талашманце, с.Пендак, с.Тополовиќ, с.Трновац, с.Куклица, с.Ветуница, с.Крилатица, с.Страцин, репетитор на Т- мобиле во с. Страцин и фабиките на Силекс во Крива Река.
  2021-08-04 08:00:002021-08-04 15:00:00Кумановос.Романовце , Романовце Самет 1, Романовце Самет 2 , Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце, Железничка Станица Романовце, Брзак и Агино Село
  2021-08-04 10:00:002021-08-04 12:00:00Охриддел од село Волино, делот на селото патот кој води за село Требеништа
  2021-08-04 08:00:002021-08-04 14:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од Стопански Двор во околона на „Галафарм“
  2021-08-04 08:15002021-08-04 10:15:00Скопје Васил ГлавиновДел од село Јурумлери
  2021-08-04 08:30:002021-08-04 14:00:00Стругас.Дренок и Караула Дренок
  2021-08-04 09:00:002021-08-04 15:00:00Тетовоул. К.Ј Питу

  НАЈНОВИ ВЕСТИ