среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 31 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 31 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-31 08:00:002021-07-31 14:00:00Скопје Васил ГлавиновКАДИНО - Ул. Новопланирана 1, 3 и 11
  2021-07-31 05:30:002021-07-31 13:00:00Скопје Васил Главиновул. Мост Илинден на потег од школото до општина Илинден

  НАЈНОВИ ВЕСТИ